Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!!

Mam zamiar za niedługo uruchomić swój serwer i w związku z tym: szukam osób do pomocy przy zbudowaniu miasta. Masz dużo pomysłów na ciekawe budynki? Napisz tutaj.

Napisz jak się nazywasz, ile masz lat, jak długo grasz w Minecraft'a i czy masz dużo pomysłów na ciekawe budynki. Wybiorę dwie lub trzy osoby, z którymi skontaktuję się przez gg lub inaczej i podam dane serwera. Jeśli chcesz możesz w spoilerze umieścić przykłady swoich budowli. (+ dla ciebie :D). Po wybraniu osób, zostają one moderatorami co pozwala na budowanie w mieście i wokół spawn'u. Ok, to na tyle z mojej strony. Teraz Wasza kolej! Czekam na propozycje :)

Pozdrawiam :P

A to początki:

20110417201045.png

exy2.jpg

Opublikowano

Okej. Ja bym chętnie pomógł, ale nie wiem czy ten zesrany multi mi działa czy nie... Raz zapadam się pod ziemię, raz mam lagi w chu... Ale mogę się zgłosić. W Sygnie jest mój save, tam możesz obczaić projekty ;)

Aha... I dopiero w środę bym mógł, bo mam szkołę do środy...

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Bardzo ciekawie :) Ale jak tak przeglądam SS'y to jest troche rzeczy "podlukanych". Bo oglądałem wiele filmików na YT i troche rzeczy kojarze. Ale reszta bardzo fajna. Ale też wydaje mi się , że jak sie duzo oglada Yt to tak pozniej jest ze ciezko cos samemu wymyslec bo sam tak czasami mam ale i tak masz + :P

@Wokoren jakies SS'y? Chociaż jeden?

A!! I jeszcze zapomnialem o najwazniejszym :P Dajcie jakies gg lub e-mail :D. dajcie edity

exy2.jpg

Opublikowano

W sumie latarnie to zwaliłem z czegośtam, ale dodałem też od siebie, studnia to od JJaya (No sorry, ale tu się chyba nie można przyczepić, bo to takie małe, że trudno zrobić inne :P) Domek sam projektowałem, piramida to na pewno gdzieś jest, szklarnia w sumie to też :P

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png