Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkanonce Jaja Biobot

Oskarion112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do was pytanie .Czytałem że niedługo będą na Dark ORbit wprowadzone wielkanocne jaja i oto pytanie z tond do was czy biobota 1.1.8 będzie ulepszony na wielkanoc ze będzie opcja zbierania wielkanoncnych jaj?czy nie trzeba zadnej aktualizacji ani nic i wielkanocne jaja są tak samo odczytywane jak boxy?

Opublikowano

Jeżeli wielkanocne jojka będą inne od poprzednich prawdopodobnie biolog wyda aktualizację. Jezeli będą takie same to już w kodzie udobota 4 były bodajże wpisane a biobot jest oparty na udobocie.

Opublikowano

Pewnie 19, bo BP za duzo by stracilo.

Albo beda raz na jakis czas :)

Opublikowano

Cześć mam do was pytanie .Czytałem że niedługo będą na Dark ORbit wprowadzone wielkanocne jaja i oto pytanie z tond do was czy biobota 1.1.8 będzie ulepszony na wielkanoc ze będzie opcja zbierania wielkanoncnych jaj?czy nie trzeba zadnej aktualizacji ani nic i wielkanocne jaja są tak samo odczytywane jak boxy?

Ja korzystam z BioBota dałem żeby mi zbierał Bonus Boxy i mi je zbiera wraz z Jajkami Wielkanocnymi :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...