Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na Jakim Servie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i pozdrawiam !

Mam do was pytanie bo pewnie dobiliscie te 70+ Lv.

Na jakim servie zaczac od nowa gre ? Monastyr ? obsydian ? Syriusz ? Na ktorym servie jest najmniej botow.W Ktorym kraju jest najmniej botow.

W ktorym kraju jest najtaniej i na jakims ervie.

Teraz drugie pytanie.Bo ja mam taki problem.

Gdy dobijam 35Lv to sie zacinam tzn. nie moge expic dalej (Oo) jakos tak...mi sie odechciewa....wiecie jak to zwalczyc :D ?

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

Opublikowano

Co do pierwszego pytania to graj na Syriuszu ;p. Botow i tak jest wszedzie mniej wiecej tak samo wiec wiesz .. ;p. Najtaniej wydaje mi sie ze jest w chunjo :).

Co do drugiego pytania to zrob tak : wydaj troche kasy na gre np : kup pierscien expa albo 2x drop to od razu bedzie ci sie chciało grac :) Bo przeciez nie wydasz kasy na darmo ;D

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

To wina słabego eq lub znudziła ci się postać ;)

Na każdym serwerze są takie same ceny , polecam s5 =d jinno

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

na Polskim serwie to dowolny bo wszędzie jest podobnie, królestwo niebiescy,a sposób na nudę to nie grać w metina ;p

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

Powinieneś się cieszyć, że nie chce ci się grać.. nie zaczynaj od nowa, wywal tą grę do kosza

A jak chce grać koniecznie to wybierz serwer jaki chcesz, bo i tak na wszystkich jest ta sama chujnia

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Kilka zmian, które w szczególności oddzielają metin2_us od metin2_pl

-5% to boty a nie na odwrót.

-Mili, przyjaźnie nastawieni ludzie(bardzo pomocni).

-Niskie, nie zmieniające się ceny(np. aura miecza KU. 1kk, cena stoi już od ok. roku)

-Za misję do 10poziomu dostajemy po 99% doświadczenia, natomiast od 10do 20 po 90%, co może ułatwić nam wbicie charów na "farmboty".

-Co miesiąc, jest wybierany gracz na Króla, społeczność serwera wybiera go, głównie aby mógł teleportować wszystkie osoby które expią na v2 za free.

-Tanio możemy dostać wysoko wybonowany ekwipunek, ze względu na niska cenę w "IS"-item shopie.

-Kamień Duchowy za jedyne 50K, więc tóż po wbiciu skilli na G, całą resztę można powiedzieć mamy "za free".

-Możliwość kupna pierścionków expa (1h) oraz rękawic złodzieja (1h).

-Bodziami nie da się handlować, natomiast bardoz łatwo zdobyć je z misji, oraz magiczny metal, który również do zdobycia jest za następne wykonywane questy/misje.

-Dorobić możemy się bynajmniej szukając metinów na m2, pewnie zapytasz "Jak to, przecież ktoś ciągle penie tam siedzi"

Otóż odpowiadam, mało kto wie tam, że jest takie coś jak "zoomhack", mało tego, mamy aż 12CH do wyboru na jeden serwer, co daję nam pewny loot!

-Na serwerze gra bardzo dużo Polaków, jeżeli chciałbyś liczyć na pomoc, z chęcią w wolnej chwili postaram się Ci pomóc, wystarczy, że napiszesz do mnie na PW!.

-Mało tego, również jest sposób na SM!

Pomyśl, czy nie wspaniale by było mieć $$$ zafree?

A jakże nie, możesz robić coś pdobnego do "sponsor pay" i dostawać za to punkty, które możesz wymieniać na np pierścienie expa 1h, oraz rękawice złodzieja- następnie je sprzedawać, czy też bonowac własne eq.

Tutaj nie dostaniesz za to bana!.

Tut o "darmowych "zp" napisze już w krótcę!

Pełen opis masz tutaj;

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ja Ci polecam grać na Metin2.co.kr. Jest tam tanio i grają tam doświadczeni polscy gracze. Panuje tam miła atmosfera i nie ma wielu botów, lecz zamiast pisma są krzaczki. :-)

Stronka:

http://metin2.co.kr/

Opublikowano

Pomyslalem sobie chwile i mysle ze saczne grac wlasnie na metin2.co.kr jednak klient sie straaaasznie dlugo sciaga ;/

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...