Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kradzież Itemków?

.Scofield.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko jeśli ci ukradną e-maila. Itemy i wszystko co w grze włącznie z postacią należą do firmy Gameforge 4D. Liczę na + ;]

28rp342.png

Jeśli jesteś pro graczem i jeżeli ci pomogłem to nie wahaj się.... daj +

Proszę o zdjęcie kilku %

Opublikowano

Jeżeli ekwipunek szacujesz na ponad 200zł, w tym wydane realne pieniądze na wybonowanie, to jak najbardziej policja powinna się tym zająć.

cvsk.jpg

Opublikowano

Jeżeli wydałeś na ten ekwipunek więcej niż 200zł możesz kierować się na policje, a ona podejmie właściwe kroki w tym kierunku. Musi się tym zająć, przecież za coś im płacą. Napisz jeszcze czy znam tą osobę, która "ukradła" Ci ekwipunek?

cvsk.jpg

Opublikowano

jak ukradł coś o wartości mniejszej niż 200zł to nic mu nie zrobią, chyba że ukradł Ci konto, na którym znajdowały się Smy

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

Jeżeli Eq warte max 20zł to nawet nie ma się co trudzić. Karalna jest kradzież powyżej 200zł. Oczywiście, że mniejsze kwoty także są brane pod uwagę, ale nie ma tak wielkiego wyroku, jak w przypadku kradzieży na ponad 200zł.

cvsk.jpg

Opublikowano

Jeżeli Eq warte max 20zł to nawet nie ma się co trudzić. Karalna jest kradzież powyżej 200zł. Oczywiście, że mniejsze kwoty także są brane pod uwagę, ale nie ma tak wielkiego wyroku, jak w przypadku kradzieży na ponad 200zł.

wiesz jedne piekarz oddawal za darmo biednym chleb i nei mial nic zysku a urzad skarbowy sie przypierdzielil i tradil do wiezienia na rok cos tam bylo nie tak.Albo za 1 grosz koles mial sprawe w sadzie.wszystko zalezy od tego jak kto sie uprze.

Opublikowano

Scrist, ale policja nie wyceni ci itemków na pieniądze.

@autor

Raczej nie odzyskasz.

Następnym razem uważaj komu ufasz.

Nie wspomnę już o fakcie, że policja mogła by to rozpatrzyć tylko wtedy, kiedy osoba, haker wszedł na nasze konto bez naszej zgody ;).

Czyli np. keylogger->passy->hack. :P

Opublikowano

@2UP

Słyszałem o tej sprawie.. powinni ten urząd skarbowy rozjebać

@UP

ja nikomu nie ufałem, eq nie było już jak sie zalogowałem.. pewnie Keylogger, ale ja już po formacie :P

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano
Scrist, ale policja nie wyceni ci itemków na pieniądze.

Ty jesteś od tego, aby wycenić przedmioty, a policja może się tylko upewnić. Temat już jest zbędny bo autor ma jasno wyjaśnioną sprawę.

cvsk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...