Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Ban Dla Nextkiller

CreatePL

Ban  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ban

• Tak
      60
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie jak w temacie.

Oto dlaczego :

-Ogólne zachowanie dziecka NEO

-Śmianie się z graczy

-Kaleczenie języka polskiego "som som som"

-Częsty spam

Ratvii.png

Akceptuje zaproszenia do PS3 od każdego!

Opublikowano

Potwierdzam, może na którymś z moich ssów pożaru w Silesii będzie jego debilne zachowanie.

Jestem pesymistycznym nerdem ;o

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

I do tego życzy źle innym osadą w tym Silesii, gdy dziś wybuchł w niej pożar chciał aby spłonęła. Za całokształt też powinien dostać bana, zachowuje się jak małe niewyżyte dziecko.

Opublikowano

Żałosny dzieciak, widać ze jakiś zakompleksiony i niedojrzały. Dać mu perma i po sprawie.

Proponuje aby głosy bez uzasadnienia się nie liczyły bo takie neo zrobi multi konto żeby w ankiecie ponabijać.

Opublikowano

Dokładnie, nie dość ze kaleczy społeczność MC swoim zachowaniem to gdy próbowałem zwrócić mu uwagę, zaczął mnie wyzywać .... Jak nie wypali z banem, to chociaż mocne ograniczenie pisania (np 1 wiadmosc na 5 min ^^) albo mute ...

Opublikowano

Create zamknij się bo święty nie jesteś ale naprawdę SOM LAGI!!!!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

zachowanie niektórych osób na servie jest poniżej krytyki. a w tym temacie wypowiedziały się osoby o podobnym zachowaniu, więc nie wiem po co jest ta ankieta

5/btb

Opublikowano

Należy się Ban.

NextKiller to dzieciak i każdy o tym wie, nie dość że denerwuje każdego, kaleczy serwer, to nie można mu zwrócić uwagi bo wyzywa.

Ciągle Spamuje, każdemu źle zyczy, myślę że chce być fajny, chce sie jakoś dowartościować albo szuka kolegów z tego samego poziomu o.0 .

Ban bez zastanowienia!

mcac.png

Opublikowano

LubieDzieci i SomLagi to 3 osobowy team ^^ głupota jednego dopełnia reszte. Też jestem za banem dla nexkillera bo po tygodniu już mnie to mocno wkurza...

Opublikowano

Również jestem za banem dla niego. Normalny noob, spycha z wieży, denerwuje ludzi! Zwykłe dziecko neo

Opublikowano

"O ivent" "Syjon event" "silesia event" "mjasto plonei 1!!!!!" "lagi som"

Dodatkowo posiada multi konto . Somlagii (przez 2 i) . Proszę o bana. innych mod mutuje a ci ponad prawem ...

Opublikowano

PERM! PERM! Najbardziej denerwujące są te jego pisane co chwile "som lagi".. o innych już nie wspominając. Ogółem naprawde żałosne zachowanie małego dzieciaka. Niecierpliwie czekam na nowy serwer bo tam z premium raczej za wiele dzieciaków nie będzie...

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Gdyby każdy dostawał bana za bycie dzieckiem neo to połowa graczy by nie grała na tym serwerze.

RAsfepN.png
Opublikowano

Kocham cię Xaulin, wielkie dzięki za zbanowanie tych neo! Jesteś najlepszym modem! Global modem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...