Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Orbit = Kasa

boyka15

Dark Orbit  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Dark orbit to Czysty Marketing?

• Tak,nonstop wymaga wp?ywu Uridium
    • Nie,je?li si? ma wsparcie , niepotrzebne uridium
    • Nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś o sobie : Jestem BYŁYM graczem serwera Global Europa [wtedy nie bylo PL] z 2007 do 2009 roku, Goliath Full Elita,W top liśćie byłem 2319,zawsze walczyłem w pojedynke,wypady na wrogie galaktyki polowania itp. Wydałem 700 zł. Nick: Boyka1.BUG lub Boyka[EŁ][Crazy] itp [ dużo znaków ciągła zmiana nicka] Gracz: Mmo i VRU

Pytanie: Dlaczego odszedłem?? przecież gra była Fajna ,potrafiła zaskakiwać.... Ale było coś jednego co przyczyniło się do mojego odejśćia i masy innych najlepszych graczy.

Marketing... Gra na każdym kroku wymagała SMS [ URi] dodatki : Designy itp naprawa, a tu się dron zniszczył a tu amunicja itp.

Teraz patrze na filmiki z zatęsknieniem za dark orbitem[ ta gra potrafiła wciągnąć] lecz patrze iż zmienila się szata graficzna... jakoś dziwnie to wygląda.

Zastanawiam się jak wy w to możecie grać , jak gra nonstop wymaga SMS, PRzelewu.

Pozdrawiam

Gość Pan Maciek
Opublikowano

W Dark Orbit gram jedynie na bocie, gralem od 2007 :)

Wydalem z 4 tysiaki gdzies :P

Polecam gre Minecraft :P Sprawdzcie sobie i zagrajcie.

Opublikowano

W Dark Orbit gram jedynie na bocie, gralem od 2007 :)

Wydalem z 4 tysiaki gdzies :P

Polecam gre Minecraft :P Sprawdzcie sobie i zagrajcie.

HAHHAHHHHA

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

mozna mozna wydac ja gralem w Seafight z kolega to kolega w miesiac fullem latal ja sie go zapytalem ile wydal a on odpowiedzial tylko 5tys. to ja z niego zaczelem sie smiac bo w 6mies. doszedlem do fulla bez przelewu

Pomogłem ??? Daj + to nic nie kosztuje a mi pomaga :P

rosomak.png

Opublikowano

NIE. premium ma wykupiona do 2015roku i pokład mojo jeszcze przez 9-10 mies. on wjebał tyle pereł do kotła ze szok. ma full talentów armaty 5lvl z kryształami on żółty pergamin robi w jeden dien z nudów

Pomogłem ??? Daj + to nic nie kosztuje a mi pomaga :P

rosomak.png

Opublikowano

NIE. premium ma wykupiona do 2015roku i pokład mojo jeszcze przez 9-10 mies. on wjebał tyle pereł do kotła ze szok. ma full talentów armaty 5lvl z kryształami on żółty pergamin robi w jeden dien z nudów

Tak tak , bajeczki to dzieciom :) , to jaki ma nick , bo ja tez gram w seafight ;) i chętnie się z nim zmierzę na morzu "D

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

Ja nie zrobiłem ani jednego przelewu. Parę miesięcy grałem sam, a potem qmpel dał mi bota i tak zostało. Nie opłaca się wydawać jakiś bajońskich sum. Bo niby jaki sens ma wywalanie kilkuset złotych na przelew, jak można to w parę dni wybocić? :rolleyes:

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Hieh, nie! Chodzilo mi o ~4 tysiace zlotych tak mi sie wydaje.

Ale jak zycie znam to z ~1 tysiaka za malo policzlem xD

Gość Pan Maciek
Opublikowano

A zebek? 50 tys. zlotych zanim zarejestrowal sie na USA.

Na USA pewnie tez kilka tys.

Opublikowano

Jak się tak podniecasz, to pomyśl teraz, ile kasy wydał taki MrDuszek, który jest nr 1 na pl2.

Widać kto tu jest nobem, Mr Duszek kupil konto od Max'a a to ten drugi wpakowal kupe kasy w ta gre...

Opublikowano

Widać kto tu jest nobem, Mr Duszek kupil konto od Max'a a to ten drugi wpakowal kupe kasy w ta gre...

No raczej Ty, z tego Twojego apostrofu wychodzi Maa, a nie Maxa. ^^

Poza tym, jak kupił to konto to chyba kosztowało trochę więcej niż tysiąc, co nie, wielki znaffco?

Opublikowano

he ja jedynie co wpakowałem w tą gre to tylko kasa za sms'y. Wydawałem jedynie to co miałem zbędnego. ;P Dlatego jak dostałem bana na pl1 za bota to nie przeżywałem że ładowałem kase bo to nie szło z mojej kieszeni. A teraz już dawno nie wysyłałem sms'ów bo wszystko na bocie jade.

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Opublikowano

ja dalem 550 zl na metina i wybonowalem sobie 5 itemow... mam 80 lvl body w dt metiki leje zarabiam skille G-P

agronas nick:Alexey

moje bity elo

Opublikowano

ja dalem 550 zl na metina i wybonowalem sobie 5 itemow... mam 80 lvl body w dt metiki leje zarabiam skille G-P

agronas nick:Alexey

A co nas to obchodzi? To jest dział o DARKORBIT, a nie o METIN2! Pomyliły się działy? ^^

Opublikowano

powiem tak na serwerze PL1 mam szefa pułkownika i już od ponad 6 miesięcy nie wkładam w grę pieniędzy a nadal się utrzymuje w rankingu .

Gram 2h dziennie więc nie dużo ale daję radę , nie jest źle ;]

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja tak samo jestem botuser i zyje z myśa że dostane bana... no trudno założe nowe konto i bede bocił dalej. lepiej wydac kilka zł na bota niz kilka tyś na gre tylko po to żeby było szybciej

"Czytaj regulamin BigPointa i oficjalne forum gry a będzisz chodził w klapkach zimą "

Opublikowano

A zebek? 50 tys. zlotych zanim zarejestrowal sie na USA.

Na USA pewnie tez kilka tys.

Hahaha wydało się, że wszystko, co piszesz to kłamstwa, bo zebek napisał na youtube, że wydał 20.000zł i wygrał jackpota.

bhkjpup0.gif
Opublikowano

tez wydałem na tą gre gdzieś około 2,5tyś złotych. Osiągłem 2,5mld pd pułkownika , 29PP , teraz , gdybym zaczynał od nowa gre kupiłbym na Allegro , lub od jakiegoś gracza konto o podobnych wartościach . napewno wyszło by mi gdzieś 2tyś zł mniej niż zaczynanie od nowa. Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...