Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam pytanie

WarrockBoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kumpel twierdzi ze jak zna kogos login w metinie to może mu zmninic hacło mówi że wchodzi na strone metina dla ciężkokapujacych

WWW.METIN2.PL Bierze zapomniałem hasła i wpisuje gościa login np ja znam kogos bo sie pytałem songoku i swój e mail i po kilkunastu nieudanych próbach wyśle ci email ze stronka zmiany chasła czy to morze działac ja prubowałem ale nie mam zbytnio cierpliwosci prosze os skomentowanie tematu a jesli przywłaszczycie sobie czyjes konto to dajcie 5

Opublikowano

Mój kumpel twierdzi ze jak zna kogos login w metinie to może mu zmninic hacło mówi że wchodzi na strone metina dla ciężkokapujacych

WWW.METIN2.PL Bierze zapomniałem hasła i wpisuje gościa login np ja znam kogos bo sie pytałem songoku i swój e mail i po kilkunastu nieudanych próbach wyśle ci email ze stronka zmiany chasła czy to morze działac ja prubowałem ale nie mam zbytnio cierpliwosci prosze os skomentowanie tematu a jesli przywłaszczycie sobie czyjes konto to dajcie 5

[/quot]

A NIE UMIESZ GRAC NA SWOIM KONICE TYLKO KOMUS ZMARNOWANY CZAS MARNOWAC!!!!!!!

mENTOS MA RACJE CLOSE TOPIC

• Dodaj nową pozycję...