Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Problemy Z X-Trapem

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osób na forum pisze ,że wychodzą im błędy związane z x-trapem więc robię dla was tutorial.

Co należy zrobić aby x-trap działał poprawnie i nie wyświetlał błędów?

1.Reinstal crossfire jeśli to nie pomoże to:

2.Usuń wszystko co związane z crossfire.

3.Wyłącz antywirusa i odinstaluj IE.

4.Ściągnij program CCleaner i wyczyść rejestr.

5.Spróbuj użyć bypass'a.

6.Spróbuj ściągnąć innego crossfire'a.

7.Zrób format komputera.

8.Czekaj do następnej aktualizacji x-trapa.

9.Należy usunąć folder x-trap'a.Wtedy x-trap zaktualizuje się automatycznie. (By SupaFly)

10.Należy odpalić crossfire na końcie administratora. (By backspace)

11.Należy wyłączyć zaporę systemową. (By backspace)

12.Jeśli dysponujesz systemem Windows XP sprawdź czy posiadasz Service Pack 3 jeśli takowy masz usuń go i zainstaluj Service Pack 2.

Jeśli coś mi przyjdzie do głowy to dodam.

Jeśli macie jakieś pomysły to piszcie a na pewno dodam.

Link do bypassa:

To jest ukryta treść, proszę

Scan:

To jest ukryta treść, proszę

Prosiłbym o zdjęcie 5%.

Tutorial został stworzony w 100% prze zemnie ! Zakaz kopiowania tutorialu bez mojej zgody !

Jeśli macie jeszcze jakieś problemy z x-trapem piszcie w tym temacie aby ograniczyć spam.

Opublikowano

Masz rację, dużo osób pyta o problemy związne z Xtrapem, ale już dużo osób wie, co należy zrobić.

Tuturial dobrze, że napisałeś, bo się przyda. Zadbaj o estetykę i zrób coś z tymi powtórzeniami :)

Dodaj punkt, że należy usunąć folder Xtrapa, a Xtrap, przy włączaniu gry, zaktualizuje się automatycznie :)

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Ok dodałem 9 pkt macie jeszcze jakieś pomysły? Może podpiąć aby więcej nie było róznych problemów? :rolleyes:

Opublikowano

Witam.Mam problem z CF iż jak pachtuje mi się CF to po paru minutach wyskakuje mi błąd (failed to download patch file)....Jeżeli wiecie jak to zrobić to proszę o PW.

Szukałem inne posty i je sprawdzałem i robiłem tak jak pisano i nic nadal to samo..;/

Antywira skasowałem,oraz IE8.0 i zainstalowałem 6.0 oraz reinstalowałem 3 razy na inne partycje

Daję + lub - dla tego ko mi to wytłumaczy

Ps.Plusy lub - daję codziennie przez 2 tygodnie : )

Opublikowano

Czasami problemem jest to że ktoś jest na koncie Bez admina albo odpala bez Administratora ; )

+

Czasami Zapora Windowsa też przeszkadza lub Porty są zablokowane

Opublikowano

Krystek, jeżeli piszesz takie rzeczy, to musisz to udowodnić. Jak na razie twój post, to spam, bo nic nie wniósł do tematu. Masz 5h na to , żeby dodać linki, potem raport i warn.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Posłuchaj, ty innych nie krytykuj, bo ty w to forum swojej pracy nie wkładasz. Tylko piszesz, że to jest źle, tu jest nie dobrze, tam jest nie tak. Ogarnij się.

Tobie chodziło o to jak rozwiązać problemy... Rawel napisał ten tutorial po to, żeby inni bez potrzeby nie zakładali tematów, i nie zaśmiecali forum. Zacznij ty coś robić, a dopiero po tym innym "coś" wypominaj.

Rawel jeżeli chodzi o ten poradnik, bardzo dobrze, że go zrobiłeś :) Tak trzymaj.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Ladny tutek zostaly chyba w nim rozwiane wszelkie watpliwosci. Przydaloby sie podpiac zeby userzy nie robili zbednych tematow

Wiem właśnie ale nie wiem czy jakiś moderator tu zaglądnął ;/