Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wąsy.

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze, to wolę zgolić :P

Dziwnie mając już prawie 14 lat to wygląda.

Dzięki za porady. Jak ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć, to śmiało ^_^

Opublikowano

Wasy wogole wygladaja zle prawie na kazdym . A ty nie masz wasow tylko jakis meszek ktory jest okropny nie zaleznie od wieku. Poczekaj az ci normalny zarost bedzie rosl i zapusc wtedy fajne pksy ale to za 2 / 3 lata.

Ale wsumie mam dwoch kumpli ktorzy mieli normalny zarost w wieku 14 lat a teraz 17 / 18 maja brode :P Ale to przez ich zycie i hormony od mlodego wczesne stosunki i hormony wyszly tak mi sie wydaje .

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

ta pewnie masz taki meszek a nie wasa ;] jak bedziesz jadl pomidorowke to bedzie ci na wasach zostawiac

albo jak sie bedziesz lizal z laska to zamiast jezyka wsadzisz jej wasy

Usun te Lonowce

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

gol je w pizdu.

potem jak już będziesz mieć zarost to sobie zostaw jeśli Ci się podoba.

bo te dziewicze są chujowe i na 100% ktoś z Ciebie ma teraz niezłą "ramę".

Opublikowano

Tnij, kurwa, tnij.

No chyba, że lubisz wyglądać jak jakiś pedałek, te 'wąsy' nie są piękne, szczególnie, że nie rośnie regularnie, w jednym miejscu dłuższe w innym krótsze i wyglądają jakby cie ktoś upierdalał golarką po trochu jak w jackassie...

Przyzwyczaisz się do golenia, lepsze to niż depilacja. lol.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Tnij, zostaw sobie jak będziesz miał ok. 17 lat.

Tak kurwa, chodza takie cipy brzydkie po szkole to na wymioty mnie bierze...

Opublikowano

mianowicie to że wtedy jeszcze nie masz takiego normalnego zarostu, takiego już w pizdu twardego, tylko Ci te włoski tak odstają i to baaaaaaardzo chujowo wygląda

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Kurde, czy wy pokonaliście biologie?! To, że zarost szybciej rośnie zależy od testosteronu, a nie tego, czy się ogolisz -,-

Co do tego inteligentnego tematu to się ogól i nie rób z tego bóg wie jakiego wydziwiania, golarka w dłoń i do dzieła :>

Opublikowano

Ehh, tylko ciężko to z rodzicami uzgodnić.

Że będę wyglądał jak niewyrośnięty 18-latek, że będzie mi to szybko rosło i będzie twarde

;x

Opublikowano

gloąc codziennie ma się zarost miękki i łatwy w goleniu, jednak szybciej rośnie zarost

opuszczając sie i co np 2-3 dni mamy już zarost twardszy i trudniejszy w goleniu, golarką elektryczną już ciężej idzie nawet taki 3 dniowy usunąć zwłaszcza jak sie ma twardy zarost

osobiście preferuje raz na 2-3 tygodnie się ogolić, mała broda tak do 1 - 1.5 cm raczej mi nie przeszkadza na co dzień , dłuższa to już wymaga więcej wysiłku i pracy na d nią by ładniej wyglądała i się prezentowała

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zgól to dziadostwo.Takie wąsiki moim zdaniem są bardzo nieestetyczne no i dziewczyna nie lubi jak się jest takim chropowatym/szorstkim :D

Ja golę się jakieś dwa lata. Raz, dwa razy na tydzień i tyle mi wystarcza ;)

Gówno prawda , też mi mama mówiła że będę musiał się codziennie golić.

Ale .rób jak chcesz

@DOWN

Bueheheh +1 :P

Opublikowano

Zapierdolą Cię jak zgolisz?

Zgolisz i po fakcie, z resztą słuchaj się mamusi przecież ona się goli to wie lepiej -.-

@down

to była ironia, spokojnie ^^

mi też tak mówiła "nie gól bo ci będa rosły szybciej a ja zgoliłem i w sumie chuj ja to obchodziło"

Opublikowano

Zapierdolą Cię jak zgolisz?

Zgolisz i po fakcie, z resztą słuchaj się mamusi przecież ona się goli to wie lepiej -.-

Jeśli chodzi o wąsy, to golić się nie musi -.-

Opublikowano

Jak ja bym mamy sluchal to bym byl zupelnie innym czlowiekiem . Po sprawie to po sprawie. Wogole co ma mama do twojego meszku ktory jest obrzydliwy :P

Ja : Moge rozszerzyc ucho do 0.8

Mama : No chyba cie posralo

Po faktcie

Ja : Rozszerzylem ucho do 0.8

Mama : No to sobie narobiles .

^^ Po faktcie juz nic nie zrobi :P

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

Ja Ci powiem na moim doświadczeniu :

Jak miałem 13 lat nie miałem takiego buszu jak chyba Ty :)

W wieku 14-16 lat miałem podobnie najładniejszego wąsa :) u mnie w klasie i w ogóle 1 gim - 3 gim nikt się nie golił ... każdy miał malutkiego wąsa ... ( przecież widać czy ktoś się goili czy nie )...

Nie wiem jak wyglądasz , jak jesteś mały pyrdek* to zgól to ... to bardzo brzydko wygląda ... może masz kolor skóry biały czyli nie opalony ... a to brzydko wygląda... Lepiej jak jest się przypakowanym

czyli ćwiczysz ... masz kolor skóry opalony :) to super wygląda :) podobnie jak u mnie :) , Wiesz każdy może Ci coś nie miłego powiedzieć , pośmiać się z Twoich wąsów ...ale to tylko zazdrość tego gościa :)

że on się goli bo ma małe żeby tego nikt nie widział :) Ja pamiętam jak nie którzy mówili do mnie " Małysz " : ))) ale to już przeszłość ... I no nigdy nie słuchaj matki ! ! ! ona zawsze Ci źle podpowie ! Jak ja bym

posłuchał matki w wieku 13-16 to pewnie był bym : laluś , kujon , gość bez zarostu , i pewnie bez żadnej dziewczyny :) i pewnie bym nie uprawiał wrestlingu jako sportu , więc wiesz zrób to co Ci serce podpowiada ... nie słuchaj rodziców w tych sprawach .

Pozdrawiam.

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...