Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W Ciągu Następnych 2-3 Tygodni Będziemy Mieli Clan System!

smokeweed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość z 13 Kwietnia tego roku :) oryginalne źródło na forum GamersFirst:

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=147514

Oryginalna wiadomość:

Clan system plans over the next 2-3 weeks.

Current Clan Leaders;

Please check your email starting tomorrow! *April 15th, 2011* You'll be receiving promo codes based on the current size of your clan. I think you'll like what you’ll be getting. There is one code for you and several to share with your members. Don't be greedy!

Clan matches can now be scheduled and is working as of yesterday!

All stats regarding the ranking system will be reset sometime next week with a tournament to follow. This was mentioned in previous post regarding the beta phases of the clan system which we are no longer going to do.

New Clans will be available for creation as of Monday April 18th for any current Premium members. I do not have the exact time this will be available or details yet regarding how many members will be allowed to join a new clan.

Clan Stats on the calendar section of the site should show who won/lost the game starting sometime next week.

We are pushing to get all the basic functionally that our old system had pushed lived ASAP. Then we can work on adding features. Once we get a enter list of features, I'll come back with the top 10 and ask you guys to vote on what you want to see added next.

-Nemico

Wolne tłumaczenie:

Plany co do Clan Systemu w następnych 2-3 tygodniach.

Obecni Liderzy Klanów;

Sprawdźcie swoje skrzynki mailowe *15 Kwietnia, 2011* Dostaniecie promokody dostosowane do liczny graczy w klanie. Jest jeden kod dla Ciebie i innych członków. Nie bądź chciwy!

Mecze Klanowe mogą być planowane od wczoraj!

Nowe klany będzie można tworzyć od 18 Kwietnia, będzie mógł to zrobić każdy gracz który posiada konto Premium w grze. Nie znam jeszcze szczegółów ile czasu będzie dostępne tworzenie klanu ani ilu użytkowników będzie w nim mogło uczestniczyć.

Od następnego tygodnia w kalendarzu będą pokazywane Przegrane / Wygrane mecze.

Dodamy wszystkie standardowe funkcjonalności z poprzedniego systemu. Potem będziemy pracować nad następnymi nowościami. Gdy będę miał już pełną listę, powrócę i zrobię ankietę z dziesięcioma rzeczami które chcielibyście ujrzeć najbardziej następnym razem.

-Nemico

Pozostaje czekać :)

Opublikowano

Nareszcie już myślałem ,że całkowicie zablokowali zakładania Clanów .... Ciekawe dlaczego była taka długa przerwa z tym ,że clanu nie mogło się założyć:huh:

Opublikowano

eh robia cos przy tym clan systemie przez to sie premek nie da aktywowac to ja wolalem juz bez clan systemu ale z premkami...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

O to fajnie tylko czekac az bedzie sie znowu robic nowe klany lub grać klanowo.

Zmiany będą implementowane stopniowo. Nikt nie powiedział że od razu można będzie można tak grać, ale są już daty (2-3 tyg.).

Nareszcie już myślałem ,że całkowicie zablokowali zakładania Clanów .... Ciekawe dlaczego była taka długa przerwa z tym ,że clanu nie mogło się założyć:huh:

Implementacja musiała nastąpić bo takie zadanie nakazało DreamExecution (D.E)

eh robia cos przy tym clan systemie przez to sie premek nie da aktywowac to ja wolalem juz bez clan systemu ale z premkami...

Były problemy z implementacją, teraz Clan System wyjdzie z fazy beta. Nie można aktywować premek ze względu na to że była przerwa techniczna dla strony głównej Warrocka. Teraz już działa wszystko normalnie. :)

Opublikowano

W końcu ! od kilku miesięcy nad tym pracowali ...

Juz nie moge sie doczekać wkońcu bd mógł założyć klan,A mianowicie Reaktywować .;D

Dzięki Za info.

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano
:) Cieszy mnie te info coś wreszcie robią

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

W nocy albo późno wieczorem. Ze względu na to że pomiędzy nami a nimi jest -7 godzin. W strefie czasowej PDT jest teraz 6:20 tak więc ludzi jeszcze nie ma w pracy. Dajmy im czas :)

Opublikowano

Pozostaje wierzyć, że tym razem nie skończy się tylko na zapewnieniach.

Chociaż z tym może być trudno..

1373662483-U83583.png

Opublikowano

razor spokojnie to jest pewne :D Tylko że z tego co czytałem na forum Nemico gra teraz w pokemony (to cały on), i z wprowadzeniem rejestracji musimy poczekać aż skończy grać xD:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...