Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pong & Key Reader![Hot!]

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ostatnio w tym dziale same nudy i nic ciekawego zbytnio sie nie dzieje, refreshują, że tak powiem tylko tutki Wojtka i innych 'lepszych'

smile.gif Dziś chciałbym pokazac Wam coś, co Kamer ma i nie chce się powiedzielić, a że ja lubię się dzielić (ale tylko tym co już jest opublikowane biggrin.gif) to pokażę Wam dziś Pong & Key Reader.

273H.png

Ten mały program umożliwia odczytanie pongu i klucza z binarki, co pozwala np. na edycję naszej binarki pod czyjś serwer.

1. Uruchamiamy Metina.

2. Odpalamy program.

3. Klikamy na "Select Metin2 Process"

4. Znajdujemy proces naszego klienta > jeśli nie ma go na liście, patrz punkt Uwagi.

5. Naszym oczom ukazuje się pong i kluczyk =)

6. Możemy zmienić je i edytować na jakie tylko chcemy, automatycznie patchując binarkę programem.

DOWNLOAD:

FileServe: http://www.fileserve.com/file/tqFJ8gt

FileSonic: http://www.filesonic.com/file/701410014/Metin2_KeyManager_-_up_by_adriank1410.7z

JEŚLI POWYŻSZE LINKI NIE DZIAŁAJĄ, REUPLOAD TUTAJ:

http://adriank.pl/url/?04

SKAN [0/42]:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6948ebbeaefbe9ece5f378e611167363b2d74753b6e78c8d56e5da92b949c1b1-1302950105

UWAGI:

- Jeśli nie widzisz procesów, albo tylko procesu swojego klienta - uruchom program z uprawnieniami administratora (PPM > Uruchom jako administrator).

- Program został stworzony przez Anohros'a z elitepvpers.de, a orginalny temat znajduje się Tutaj.

- A JAK JAKIŚ MOD NIE ZDEJMIE MI KILKA %% TO ZJEM, POGRYZĘ I POĆWIARTUJĘ wub.gif

Pozdrawiam,

adriank1410.

88x31.png

[Tutorial][Download]Pong & Key Reader![Hot!] by adriank1410 is licensed under a Creative Commons Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Unported License.

W oparciu o utwór dostępny pod adresem www.mpcforum.pl.

Opublikowano

"co Kamer ma i nie chce się powiedzielić"

lol, jakby taki kamer był to byś nie wiedział co to jest Metin2Mod i nie wiedział po co używać tego programu ...

Program był już chyba miesiąć temu na e*pvp (bo go już trochę mam), więc wystarczy wejść na ich forum, a nie pisać, że Kamer niechce się dzielić

Miałem problemy z tym programem, Kamer mi pomógł. Nie wiem dlaczego tak piszesz.

A do tego w jego tutorialu o Pongu jest podany link do programu

Opublikowano

@Up

Kamer ma duuużą wiedzę na temat tego, dodatkowo potrafi przełożyć to na programy itd. Więc dlaczego ma na tym nie zarabiać? I tak zrobił najlepszego moda pod serwery metin2. Niewiem, czy znalazłaby się osoba, która zrobiłaby więcej od niego (oprócz Andrzejt, który zasłynął easy-metinem, ale on już skończył swoją działalność).

Opublikowano

@Up

Kamer ma duuużą wiedzę na temat tego, dodatkowo potrafi przełożyć to na programy itd. Więc dlaczego ma na tym nie zarabiać? I tak zrobił najlepszego moda pod serwery metin2. Niewiem, czy znalazłaby się osoba, która zrobiłaby więcej od niego (oprócz Andrzejt, który zasłynął easy-metinem, ale on już skończył swoją działalność).

Andrzej tylko spolszczał easymetina, podczas gdy całą robotę odwalali programiści (czasem tak, dodał mh i fb do paczki, nic więcej). Przełożyć to na programy mówisz, hmm metina na program .exe z wszystkimi plikami w jednym, ciekawe by to bylo, chyba nie wiesz o czym dokladnie mowisz. Jedna fukncja os.execute("pro elo elo multihack w modzie hehehe v 1.8.exe") i jest bohaterem?

Opublikowano

Przeciez to z metin2mod.tk ? Nie dodawałem tego bo myślałem, że KameR sobie nie życzy. Ale czego się nie robi dla + co nie adriank™. ?

ex

Opublikowano

Przeciez to z metin2mod.tk ? Nie dodawałem tego bo myślałem, że KameR sobie nie życzy. Ale czego się nie robi dla + co nie adriank™. ?

Jesteś debilem, czy tylko takiego udajesz? Uważacie Kamera za boga? Przecież on to skopiował z epvp i wstawil, zeby zarobic kase za wejscia idioci -,- Nie robie tego dla +, robie to dla oświecenia takich dzieci jak Ty.

Opublikowano

Proponuje zmienić nazwe tematu na

[Hot!][Hot!][Hot!][Tutorial][Hot!][Hot!][Hot!][Download[Hot!][Hot!][Hot!]]Pong & Key Reader![Hot!][Hot!][Hot!][Hot!]

h3h3h3h . . . .

• 4 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...