Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Sie Robi Zeby W Dt Z 2 Pietra Szkoczyc Na Ripa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli to Metin2 PL lub inny global to coś Ci się musiało pomylić. Jeśli priv to podaj nazwę, może tam od razu przenosi na piętro rippera? Takie udogodnienie dla graczy :-)

Opublikowano

może chodzi ci o to , że wbija na piętro koleś , klika mapke zin sagui czy jakoś tak i przenosi na klucze ;p , potem dropi kluczyk i na ripa.

o to ci chodzi?

Opublikowano

Krystian, robisz sobie nas w "bambuko" ? Przecież takie coś jest nie możliwe, lecz na iMetin ? Tam GM można kupić za 10zł, więc może tam był jakiś GameMaster i Was przeniósł... nie wiem :-)

Opublikowano

Na privie musisz mieć mapkę Zin na 2 piętrze (tym zaraz po parterze) i jej użyć - przeniesie Cię na 8 piętro.

Nie działa na PL.

@down

to jest prawda, to sie nazywa winda dt.

sam ją testowałem ^^

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

A moze ktos mial i mape zin i klucz w eq ;p

Wtedy wystarczy ze klikniesz mape jestes na 8 pietrze oddasz klucz i jestes na riperze :))

O tym właśnie ja pisałem, to jest winda DT.

Tylko że jak masz mapkę na parterze to jak teleportnie Cię na next piętro to mapka znika. Nie pamiętam już jak to się robiło, musicie poszukać tutka na forum z windą DT - napewno jest :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Na privach żeby mapka nie znikła to masz ją na 2 postaci którą przywołujesz do siebie na 2 piętrze poprzez Kamer Moda.

ㅜ메걒ㅁ촠듀ㅛㅡ메ㅏ무ㅑㄷ쿠ㅑㅏㅣㅁ새ㅡㅁㄴ커무2ㅔㅐㄴㅅㅁ챠ㅏ색멕쿄재ㅣㅕㅓㄷㄴㅋ애냐듀ㅑ둠2ㅔㅑㄷㅅㄱㅋ데ㅐㅔㄱㅋㄷ카믇그ㅐㅇㅁ

Opublikowano

Na privach żeby mapka nie znikła to masz ją na 2 postaci którą przywołujesz do siebie na 2 piętrze poprzez Kamer Moda.

ㅜ메걒ㅁ촠듀ㅛㅡ메ㅏ무ㅑㄷ쿠ㅑㅏㅣㅁ새ㅡㅁㄴ커무2ㅔㅐㄴㅅㅁ챠ㅏ색멕쿄재ㅣㅕㅓㄷㄴㅋ애냐듀ㅑ둠2ㅔㅑㄷㅅㄱㅋ데ㅐㅔㄱㅋㄷ카믇그ㅐㅇㅁ

Widze, że się mało wszyscy znacie, żeby mapka nie znikła nie można bić metka 50lvl... proste. Wystarczy żeby ktoś ci rozwalił metka i dalej masz mapkę, albo dajesz mapke na 2 postac, a sam rozwalasz metka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...