Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Soccerstar

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Soccerstar

1302901086-U90638.png

Soccerstar jest przeglądarkową grą, która podchodzi sama do siebie z dystansem, a to już dużo. Z grami jak z ludźmi;) Trzeba mieć do siebie dystans. Soccerstar została wyprodukowana przez tą samą firmę, która popełniła niedawno grę MMO Shakes and Fidget. Soccerstar to komiksowa, śmieszna rysunkowa grafika, na którą aż przyjemnie popatrzyć. Sama rozgrywka jednak jest jak najbardziej profesjonalna i dzięki wykorzystaniu współczesnych osiągnięć technologicznych w dziedzinie gier online MMO otrzymujemy spore wyzwanie, dzięki któremu konkurując z innymi graczami z całego świata – świetnie się bawimy.

Jako manager klubu piłkarskiego zarządzasz karierami swoich zawodników. Zaczynasz od zera, trenujesz młodych niedoświadczonych graczy, którzy wyrastają na gwiazdy piłki nożnej. Twoim zadaniem w Soccerstar jest – po prostu – odnosić sukcesy. Jako manager klubu zrzucono na Twoją głowę zadania takie, jak prowadzenie negocjacji przy podpisywaniu kontraktów itd.

www:

soccerstar.pl

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nom gra wymiata ;'] Zapraszam do nowo dziś powstanego Klubu Kox rozbudowa

Menadzer 3/50

Trener 2/50

Stadion1/50 rozbudowa jest coraz szybsza kto chce wbić niech pisze na nick fuktak

Opublikowano

Znaleźli by się chętni do założenia MPC klubu ? jeśli było by co-najmniej 5 osób z min 20-30 kunsztu to moglibyśmy coś działać.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Nostale no ładnie gdyby nie to że nie miałem neta napewno znajdowałbym się w czołówce, zarejestrowałem się jako 2 gracz na grę czekałem dobry msc ;] teraz gram dla zabicia czasu mam ok 40 kunsztu.

Opublikowano

Serwer 2 wystartował gdyby ktoś pytał.

Opublikowano

Zapraszam do mojego klubu

Nazwa klubu , FC Szmacianka

* Liga ,3 liga

* Pozycja , która jest najbardziej przez was poszukiwana , każda

* Wymagania kunszt 15+

* Co oferujecie dla potencjalnego zawodnika Duże płace ze prace ponieważ cały czas rozwijamy Menadżera

Nick lidera: Olek1111

świat - 1

info w grze lub gg 12308257

Stadion poziom 3 i rosnie

Menedżer poziom 7 i rośnie

Trener poziom 4 i rośnie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SIEMA

ZAPRASZAM DO GRY BO JEST SUPER

ZAPRASZAM DO MOJEGO KLUBU

MÓJ KLUB NAZYWA SIĘ FC Kocina

MÓJ NICK W GRZE TO Krzysiu216

ZAPRASZAM DO KLUBU OD 50% KUNSZTU

Opublikowano

* Nazwa klubu ,FC Szmacianka

* Liga , 5 liga poz 1

* Pozycja , która jest najbardziej przez was poszukiwana , All

* Wymagania con 80 kunsztu

* Co oferujecie dla potencjalnego zawodnika Miła atmosfera dobrze rozwiniety klub menedzer 20 lvl trener 10 lvl stadion 16 lvl

* Świat 1

* Kontakt gg 12308257 lub w grze Olek1111

Opublikowano

Przecież jest od tego temat... BTW, widzieliście top 1 na niemieckim 1 serwerze? Dużo umiętności na czerwono, wszystkie ulepszenia w klubie 50/50.

24g95xl.png

by

Baksiu

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

mnie nikt nie pobije asio s1 mam 2,147,64 kunsztu moj klub asio city zapraszam serdecznie!!!

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...