Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Grafika (Chyba)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem w grze minecraft że wszystko na początku sobie ładnie chodzi a po kilku minutach sie zawiesza i sa 2 opcje robie sie tak ze mi sie przestawia monitor na 16-bitow albo robi sie ekran caly czarny i jedynym wyjściem jest reset lub wyłączenie kompa... Moge temu zapobiec poprzez naciskanie Ecs i poczekać az sie zapisze i tak co jakiąś może minute a nawet mniej ale i tak to nie do końca skutkuje bo i tak po pewnym czasie się wyłączy. :( Czy to problem ze sterownikami czy może z moją kartą graficzną? Proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

Podejrzewam, że Twoja karta graficzna jest za słaba. Miałem to samo, ale po kupieniu Nvidia GForce G9500 idzie lepiej.

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Opublikowano

Tak mi się wydaje. Ale znajdź jeszcze najnowsze sterowniki, może to pomoże.

Baj de łej, jaką masz kartę?

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Opublikowano

Jak chcesz wyłączyć minecraft bez reseta, wciśnij CTRL ALT DEL, wejdź w zakładkę Procesy i wyłącz proces jaav. Na pewno minecraft się wyłączy. Co do twojego z czarnym ekranem, wiele osób ma takie coś i niestety to jest błąd Bety Minecrafta. Co do "zacinania się", zmień mgłę.

Opublikowano

Tacco karta graficzna to ATI Radeon HD 2600 PRO .

melego111 nic mi nie wyskakuje poprostu te błędy co napisałem.

adam200 nie potrzebuje ctr+alt+delete bo jak się zmieni na 16-bit to moge wszystko robic a czarny ekran wymaga reseta. A co to tego że to błąd bety to raczej sie z tobą nie zgodze bo z grą Symulator Farmy miałem tak samo więc to pewnie wina karty mojej albo sterowników.