Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z K'Botem

roger_gigi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

korzystam z K'bota 4.91 GG.

Dzisiaj pojawił mi się problem polegający na tym że nie mogę zalogować się do gry przez bota.

Uruchamiam bota (+ automatycznie kerkava) - później czekam chwilę aby kerkava otrzymała licencję, po czym daję na bocie zaloguj.

Oczywiście wyskakuje kolejne okienko z czynnościami jakie wykonuje bot.

Po dojściu do opcji Sprawdzania Licencji bot zatrzymuje się na chwile (w sumie tak zawsze u mnie jest) po czym (tu nowość) zaczyna wykonywanie czynności od początku.

Podkreślam że kerkava jest uruchomiona. Konto nie jest zbanowane. Nie mam pojęcia osobiście dlaczego tak może się dziać. Czy ktoś ma podobny problem lub wie co zrobić?

PS: dane do jabbera są wpisane dobrze

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

korzystam z K'bota 4.91 GG.

Dzisiaj pojawił mi się problem polegający na tym że nie mogę zalogować się do gry przez bota.

Uruchamiam bota (+ automatycznie kerkava) - później czekam chwilę aby kerkava otrzymała licencję, po czym daję na bocie zaloguj.

Oczywiście wyskakuje kolejne okienko z czynnościami jakie wykonuje bot.

Po dojściu do opcji Sprawdzania Licencji bot zatrzymuje się na chwile (w sumie tak zawsze u mnie jest) po czym (tu nowość) zaczyna wykonywanie czynności od początku.

Podkreślam że kerkava jest uruchomiona. Konto nie jest zbanowane. Nie mam pojęcia osobiście dlaczego tak może się dziać. Czy ktoś ma podobny problem lub wie co zrobić?

PS: dane do jabbera są wpisane dobrze

Pozdrawiam.

Aktualizację robią

Opublikowano

Ivan, przeniósł serwer licencji na szybszy komp i teraz wszystko poprawia etc. dodatkowos zykuje wersje 2.92

Bosser mówi, że do dzisiaj skończy

Opublikowano

Ivan juz konczy testować wersję 4.92 może dzisiaj wieczorem skończy a jak nie to jutro.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

KBot jest zajebisty co Wy chcecie :)

Jest już wersja 4.92

Dzisiaj rano mi gamme robił, wprowadzili update to miałem recconecta i mi padł na DK :/ No ale wrotka już zrobione :)

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

KBot jest zajebisty co Wy chcecie :)

Jest już wersja 4.92

Dzisiaj rano mi gamme robił, wprowadzili update to miałem recconecta i mi padł na DK :/ No ale wrotka już zrobione :)

Zrobil ci gamme ale ten Kbot z licencja 24H czy z jakims Crackiem lub czyms ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A u mnie dzisiaj, kiedy dochodzi do sprawdzania licencji, Kbot CC 4.92 wywala się z komunikatem: Runtime Error! (ścieżka do programu) This aplication has requested the Runtime to terminate it an unusual way. Please contact the aplication's support team for more information.

O co chodzi? win 7 ale wcześniejszy działal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...