Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje Eq...

pemo444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po dzisiejszym resie/lagach czy co to tam było straciłem moje całe EQ . Zrespiłem się w innym miejscu w eq miałem tylko 5 trzcin i pień... . W EQ mialem ok 20 iluś gold ingot , ok 200 iron ingot , 200-300 Moss stone , 28-30 diamentu , troche wiaderek , ok 200 red stone itp. Więc prosze o oddanie tego bo troche na to poświęciłem czasu .

Opublikowano

Nie rozumiesz że nikt ci tego nie odda? Tylu już prosiło o zwrót itemów, a ich nie dostali. Skąd mamy pewność że ty naprawdę miałeś tyle przedmiotów w eq? Gdyby było zdjęcie że masz itemy, i tak Geo by Ci ich nie zwrócił.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Nie moja wina że macie serwa pobugowanego . Ja grałem normalnie i troche czasu musialem poswiecic na znalezienie ich . A po coś chyba cofki są robione nie ?

Opublikowano

Tylko ja się kurw nie prosiłem o starte EQ...

Uwierz nie tylko ty na serwerze straciłeś EQ, ja straciłem już wiele razy i nie płacze =p

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Tylko ja się kurw nie prosiłem o starte EQ...

Od tego są skrzynie, trzeba bylo w nich przechowywać. Jeśli nie masz ss to nie masz dowodów niestety na to i te ilości cennych surków wydają się źle zmyślone.

Opublikowano

Tylko pomyślcie... Jeśli wam by znikneły itemy..to tak samo byście zareagowali... Tlumaczycie to zdarzenie argumentami, że musisz mieć dowód itd... A pomyślcie... Skąd miał wiedzieć, że znikną mu te itemy..? Ta dyskusja jest bez sensu... Moim zdaniem prawidłowa odpowiedź na twoją skarge jest taka, że nalezy poczekać, aż stworzą program umożliwiający sprawdzanie DOKŁADNYCH logów danych postaci(jeżeli oczywiscie takie coś powstanie), a tym czasem zrezygnować z MCMP ;/

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nareszcie ktoś normalny się odezwał . Pamiętam kilka najważniejszych itemów po który głównie poszedłem do kopalni . Niech admin się wypowie .

Opublikowano

Mam robić Ss-a każdego mojego ruchu ? Walnij się w głowe . Nie ciskam na hackach czy innych wspomagaczach bo to sprawia że gra nie ma sensu .

Opublikowano

Moss stone znalazłem daleko od miasta . Ktoś chyba zostawił swoją posiadłosć bo żadnej tabliczki ani cuba nie było i zabrałem . z Żelazem natrafiłem na zajebistą kopalnie moge ci ją pokazać nawet i zbieralem to razem z 5 kumplami z którymi posiadam teraz własne miasto .

Opublikowano

Wlasnie "Niby" ... Poprostu chce odzyskac swoje eq i tyle ... Niech admin sie wypowie i koniec tego spamu .

Opublikowano

Nie moja wina że macie serwa pobugowanego... Po to są chyba cofki nie ? Więc prosze o odzyskanie eq bo troche czasu poswiecilem .

Opublikowano

TO SIĘ UWAŻA GDZIE CHODZI, A NIE PŁACZESZ NA FORUM BO STRACIŁEŚ EQ...

Pewnie chciałeś wejść do jakiejś kopalni czy coś (na włam) i się spadło : d

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Ja zawsze do kopalni nosze po 2 skrzynki i nigdy nic nie straciłem ( oprócz 1 razu kiedy straciłem trochę lapis laziuli ;p i pare diamentow i żelaza ) nie płakałem grałem dalej . A tobie radze zrobić to samo bo jak screena nie masz to itemów nie odzyskasz .

14j5cfs.jpg
Opublikowano

Kurwa ! Możecie już nie pisać ? Niech admin się wypowie i koniec . Niech 3/4 z was poczyta inne posty i dopiero potem pisze swoje . MUFIGHTER Czy ja mówie że serwer mi się nie podoba ? Poprostu straciłem eq i tyle... . Kretynizm ludzki się szerzy. Piszecie byle by tylko nabić posty .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...