Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pakowanie Z Lz Keyem Bądź Sposobem Arymana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm jak by to tu opisać próbowałem pakować pliki i zakodowywać sposobem arymana ale niestety przy zrobieniu identycznie tak jak opisał program nie pakuje mi za to wyskakuje że nie może spakować pliku ponieważ nie istnieje właśnie ten plik ??????.tga jakos tak...może macie jakiegoś sprawnego packera do takiego czegoś bo mi nie pakuje tego tak własnie no chyba że lz-keyem spakować ale jeżeli tak to proszę o jakiś tutek bo downloady sa ale nic nie jest tam wytłumaczone...z tego co wyczytałem z niektórych tematów to trzeba jakoś edytować pliki dodatkowe clienta jakieś żeby pakować lz keyem czy jakoś tak proszę niech ktoś da tutka albo niech ktoś to jakoś logicznie wytłumaczy xD

ps. pewnie niektórzy pomyślą "aahh ale noob nie potrafi spakować plików epk eix" - a tu się mylicie zrobiłem od zer dosłownie swojego clienta i efekt wyszedł dosyć ciekawy i dlatego chce to po prostu zakodować żeby nikt nie mógł sobie przypisywać mojej pracy nad którą siedziałam około miesiąca..a jak czegoś nie wiem to po prostu pytam i tyle z poważaniem Frezyy @ Iris ^^

Opublikowano

Pewnie błąd robiłeś przy zmienianiu nazwy pliku na ??????.

Ty chyba zrobiłeś tak:

<File archivedPath="??????????" type="0"><![CDATA[extracted\root\??????????]]></File>

a ma być:

<File archivedPath="??????????" type="0"><![CDATA[extracted\root\936item_proto]]></File>

Chyba widać różnicę?

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

owszem róznice widać jak na złączonym obrazku le właśnie tu się mylisz zrobiłem poprawnie xD tak jak napisałeś...przed chwilką spróbowałem jeszcze raz wolniej spokojniej itp itp ;D

ale nic dalej tak samo ^^

@EDIT

dobra juz wiem o co caman robiłem błąd w ścieżce..ehh przyznaje się bez bicia jestem noobem ;P taki głupi błąd popełnić to normalnie masakra..Temat do zamknięcia xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...