Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ninja Czy Woj?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , właśnie mam z kolegami ekipę na s26 ^^ i ja mam taki dylemat bo nie wiem czy grać wojem czy ninją. Nie wiem czy im lurać ninją czy walić z nimi wojem , potem nie wiem czy będę umiał sam ninją expić , co brać ninja czy woj? Za odp. nagrodzę plusami ale proszę uzasadnić:)

Opublikowano

Zdecydowanie wybierz woja jak obawiasz się ze ninją pózniej solo nie dasz rady expić

ninja to postać do osób cierpliwych ninją strasznie się trudno expi

Opublikowano

Aha :P. No to jezeli juz grałes dosc długo to sprobuj swoich sił w ninji ;p. Wytrzymałes z metkiem 2 lata to wytrzymasz i dłuzej ;p. Bo tak jak @3x up napisał do ninji trzeba czasu :)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Jeśli jesteś "zielony" w sprawach Metina to polecam grać Wojownikiem Body lub Surą WP.

Lecz jeśli masz doświadczenie w tej kwestii to graj Ninją Dagger i exp solo marmurami w v1 / v2.

Opublikowano

Woj - łatwiejsza postać w prowadzeniu , w miarę dobra do pvp . Dobra na bossy i metiny - Polecam

co do bosów to ninja jest lepsza ponieważ może założyć luk który ma kosmiczne obrażenia+poli P co się równa wysokie dmg ;p

Opublikowano

Wez ninje jak już grałeś w metina..

ale według mnie najlepsza postac to healer..

Zalety Healera:

- Bardzo tanie Księgi Umiejętności

- Bardzo dobra postać do pvp

- Możliwość usuwania negatywnych efektów(zatrucia,spowolnienia,)

- Celne skille

Ale też ma wady :

Wady Healera:

- Ciężko się expi

- do pt(party) i gildi chętniej biorą szamanów smoka

2:1 INT:WIT potem zręczność

uniwersalny build :

Przywołanie Błyskawicy -> Leczenie -> Błyskawiczny Rzut -> Zwinność -> Burzowy Szpon -> Zwiększenie Ataku

Tu masz taktyke pvp :

To jest ukryta treść, proszę

Wachlarz do pvp, Leczenia w pt, expienia bez konia. Wsadzamy do niego KD: Powtórki, Śmierci, Penetracji oraz

Wojownika/Sury +3 bądź +4.

Dzwon do expienia na koniu. Wsadzamy KD: Potwora, Śmierci i Penetracji równierz +3 bądź +4.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

co do bosów to ninja jest lepsza ponieważ może założyć luk który ma kosmiczne obrażenia+poli P co się równa wysokie dmg ;p

Ja nie pisałem że woj jest lepszy niż ninja na bossy , tylko sugerowałem że też jest dość dobry ;)

394591421101183179764.jpeg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...