Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informuje

Socom95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz sporo czasu nie bede grał na waszym servie ponieważ internetu przez pewien czas nie mam :] Wiec jak coś to proszę o nie usuwanie mojego niedokończonego domku^^ Jest on koło domku Darq w mieście Silesia.

Moj nick to kwadrat.

snikersproject1.png
Opublikowano

Teraz sporo czasu nie bede grał na waszym servie ponieważ internetu przez pewien czas nie mam :] Wiec jak coś to proszę o nie usuwanie mojego niedokończonego domku^^ Jest on koło domku Darq w mieście Silesia.

Moj nick to kwadrat.

Twój "domek" dziś właśnie został usunięty wraz z cubem.

Poczytaj regulamin Silesi.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Kwadrat twój domek został usunięty, Silesia to osada nie miasto. A DareQQ Ma domek na górce i sądzę że ten bunkier z cobblestona psujący mu widok był twój. Poza osadą jest zakaz budowy czegokolwiek, teraz nawet mamy cuba żeby nikt nic nam nie budował.

Opublikowano

ten bunker to moj brat wybudował bo chciał wieże zrobić. Jak bylo widac zdazylem go tylko do polowy zniszczyc.(heh ja gram juz minecrafta sporo i mam doswiadczenie co do budowania domkow) Ehh no nic...Szkoda ze tylko mi skrzynie rozwaliliscie bo tam mialem z +30 diamentow. A pozatym skad mialem wiedziec ze jest zakaz jak mnie przez dlugi czas nie bylo?!!

A internetu nie mam bo cos mi sie zjebalo i albo kupie nowy modem z wejsciem ethernet(co mi sie nie oplaca bo za 1/2miesiace bede mial nowy z UPC) albo format systemu ;/

snikersproject1.png
  • Dodaj nową pozycję...