Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Terrain I Efekt Kręgu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja mam takie pytanko...tak ostatnimi czasy często się pytam ale to jest kwestia tego że jestem na etapie robienia od zera dosłownie całego clienta dobra mniejsza o to...pytanko jest odnośnie pliku Terrain..czy miał by ktoś gotową tą paczkę z nowym podłożem do m1 m2? pewnie gdzieś było ale są już wgrane do wielu clientów albo po prostu linki wygśnięte a że mam neta na limit niestety nie moge pobierać różnej ilości plików^^ a także poszukuje efektu kręgu boga jeżeli ktoś ma to proszę o link(działający...bez skilli tylko sam folder oddzielnie tzn nie cale pc)

efekt kręgu boga coś takiego:

To jest ukryta treść, proszę

z pozdrowieniami Iris@Frezyy^^

Opublikowano

niom może i nie wyraziłem się jasno co do Terrain...na ssie widać o jaki wygląd mi chodzi podłoża ;P

Dash efektu boga tego czerwonego na dole co się kręci do tego widziałem też ciekawy efekt tak jak by mgły te efekty chciał bym dopasć;D

dam jeszcze do tego jeden screen jak to wygląda;]

ta mgła naokoło postaci:

http://img97.imageshack.us/img97/5/90936464.jpg

ehh nie mogę znaleźć wyglądu tego efektu co jest na ss przysłonięty tym efektem co Dash dał...

kurde;D jak znajde to n pewno pokaże o co mi chodzi dokładnie

Opublikowano

niom może i nie wyraziłem się jasno co do Terrain...na ssie widać o jaki wygląd mi chodzi podłoża ;P

Dash efektu boga tego czerwonego na dole co się kręci do tego widziałem też ciekawy efekt tak jak by mgły te efekty chciał bym dopasć;D

dam jeszcze do tego jeden screen jak to wygląda;]

ta mgła naokoło postaci:

http://img97.imagesh.../5/90936464.jpg

ehh nie mogę znaleźć wyglądu tego efektu co jest na ss przysłonięty tym efektem co Dash dał...

kurde;D jak znajde to n pewno pokaże o co mi chodzi dokładnie

Tego SS co teraz dałeś to znam. On pochodzi z klienta fasta77

Napisz mu na PW i Ci może udostępni plik common. Mi udostępnił na prośbę PC. ;)

Lub tutaj masz podobne

To jest ukryta treść, proszę

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

heheh Dash właśnie dałeś też ss'a z tym wyglądem o którym mówiłem od początku to na dole tylko że Ty na +7 w zbrojce to masz i zielone;D

ahh jesteś wielki xD na tą sekundkę muszę spływać z lapka ale jak wrócę to się odwdzięcze ;)

Opublikowano

Dziękuje się należy jak najbardziej na pewno;] nio to teraz muszę pomysleć nad tym jak zrobić żeby się nie narobić a złączyć efekt tej mgiełki i błyskawic na zbrojce;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...