Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta: Czy Chcesz Zeby Bot Wylecial?

LubieDzieci

Chcesz zeby Bot wylecial z posady kidmoda?  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz zeby Bot wylecial z posady kidmoda?

• tak, chce zeby wylecial
      48
    • nie, lepiej zeby zostal
      46
    • nie mam zdania
      10
  2. 2. i dodatkowe pytanie ... to prawda ze relaxboy nic nie robi tylko odpoczywa?

• tak
      65
    • nie
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja do nich nic nie mam. Tylko małe zastrzeżenie do Relaxa - a więc nie dał mi działki chodź go o to prosiłem pare dni (na stronie się dodałem do Prowille) a teraz muszę czekać do niedzieli bo ktoś grifował na prowille i działki są zablokowane do niedzieli, więc teraz się nudzę bo nie mam co robić ;/

Opublikowano

Bot powinien zostać. Jednak mógłby się poprawić.

Pytać się o zgodę przy teleporcie.

Co do relaxBoy to nic nie robi, może raz na dzień zrobi cub'a i co z tego? Xaulin robi co chwila a relaxboy się obija to po co mu mod?/

mcac.png

Opublikowano

Chcę, żeby bot wyleciał bo - mimo, że to był kiedyś to jednak griefował. Teleportuje bez powodu to fakt, no i nie powiem żeby pomagał. A co do Relaxa to tak 50%/50% bo raz się obija a raz robi dużo cubów.

Opublikowano

Słuchajcie co wy wogóle od... walacie mówiąc grzecznie ? ^^

Który kidmod was teleportował ? Sibited , czy jakiś tam inny ( jest tak żadko że nie pamiętam nicku ). Może i bot troche za szybko tepał ludzi i z tego powodu druga osoba się nie zgadzała. Ale jest on prawie cały czas na serwie i pomaga graczom ... Nie tak jak inni kidzi. Ma zostać i tyle ;]

Opublikowano

Dokładnie, 90% czasu jakiego spędziłem na serwie to bot był, rozmawiał z graczami i starał się pomagał im.

Relax wcześniej też robił cuby jednak gdy wszyscy na niego ostatnio naskoczyliście, zaczął po prostu pisać na czacie aby udowodnić ze coś robi....

Moim zdaniem dziecinne te wasze obelgi! Większość z was jest porostu żałosna z tymi tekstami że oni nic nie robią. Dajcie im trochę pograć, a nie ciągle tylko wymagacie! Gdybyście to wy dostali Kid'a to byście wylecieli od razu przez wasze postępowanie i kulturę osobistą. Myślicie że gdy na serwerze jest 70-90os w tym 30 piszących prosząc o coś to tak łatwo ?

Opublikowano

lepiej żeby wyleciał , cały czas się bawi komendą od tp

a co do Relaxa to oczywiście dałem nie , poza tym gdybyś mial 10msg/1min to byś zmienił zdanie

940messi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...