Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta: Czy Chcesz Zeby Bot Wylecial?

LubieDzieci

Chcesz zeby Bot wylecial z posady kidmoda?  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz zeby Bot wylecial z posady kidmoda?

• tak, chce zeby wylecial
      48
    • nie, lepiej zeby zostal
      46
    • nie mam zdania
      10
  2. 2. i dodatkowe pytanie ... to prawda ze relaxboy nic nie robi tylko odpoczywa?

• tak
      65
    • nie
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech zostanie.Mi w niczym nie przeszkadza ale widziałem dzisiaj jak bawił się komendami i tepał dużo osób bez pozwolenia.

Opublikowano

Jestem za wyrzuceniem !

Z powodu:

Kozaczy , podskakuje itp:

Udaje idiotę na serwerze i tak samo się zachowuje :

beztytuuusu.png

20110412162827jrj.png

Macie tu srogie dowody dlaczego ludzie go nie lubią ( w tym ja ).

Geo/Kokosz przy wywalaniu go słuchajcie tego klasyka:

reflink

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc do bot'a nic nie mam lecz pragnę zwrócić uwagę że teleportował mnie do siebie przez co straciłem całe eq

Pozatym nie wiem czy cokolwiek robi innego...

jestem neutralny

P.S. dodaj opcję nie mam zdania

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

wywalic go na zbity pysk ! dlaczego ? bo dzis rano przez 20 min sie podniecal ze nie ma ladowarki ... do laptopa i sisotra mu pozyczyla.. i przez takich ludzi jak on serv sie laguje bo na pol monitora mam chat...

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Co do Bota to nie mam zdania ponieważ jeszcze nie do niego nie miałem.

A co do RelaxBoy to stanę w jego obronie ponieważ jak do niego napisałem o cuba to był od razu.

Opublikowano

Bot - Bylo na niego wiele skarg o teleportowanie .

RelaxBoy - Hmm nie często go widzę ;P tzn widzę ale rzadko się udziela i coś robi ;P choć mogę się mylić ;P nie mam nic do niego ;P

Opublikowano

Nie. Jest dobrym kidmodem. A teraz brakuje kidmodów i moderatorów. Bardzo często nie ma nikogo.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Z tym ze ja sie owalam to przesadzacie, jak ktos pisze to staram sie stawiac cuby to ze wy nie widzicie jak sie udzielam na czacie to ze caly czas mam zawalony czat spamem na msg zebym wam zrobil cuby.

Robie prawie tyle samo co xaul czy juz przeszly asd1111 a wy na mnie jak na psa...

Staram sie jak moge a wy tego poprostu nie doceniacie...

Jestem czlowiekiem a nie robotem.

Pozdrawiam.

RelaxBoy

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Dziwnie jesteście. Wszystkim komu się da kopiecie dołki. Zachowujecie się jakbyście chcieli żeby wszyscy polecieli z rang i dla was zostało miejsce. A nie oszukujmy się, tutaj większość z was nie dostanie nawet kidmoda.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Ja jestem zatym aby dać mu ostatnia szanse każdemu chyba się zdarza dajcie mu ostatnią szanse .

A Relaxboy-a to wczoraj widziałem 1 raz zrobił ze 2 cuby i już go nie ma .

14j5cfs.jpg
Opublikowano
minecraftjpgpaint.jpg - nie wiem czy to miał być żart ,ale jeśli tak to kiepsko wyszedł :>.Nie wiem jak ktoś taki dostał Kida skoro na becie był karany oraz robił pułapki.Teraz też nie jest aniołkiem - widać , że chce się chłopak popisać jednak nie jest fajny.
Opublikowano

@UP Właśnie o to mi chodziło...aa i gdzie znajdę ssy robione pod f2 standardowo zm inecrafta/?? Bo tak dzisiaj piszę czy bot mi pomoże/odpowie a on pisze NOPE(nie)

Po czym lechistek chociaż próbuje mi pomóc...wiesz co anuluję głos i dam go do drugiej rubryki..

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Wg mnie RelaxBoy robi tylko wtedy jak ma czas. Wczoraj byłem chwile i zakładał ciągle cuby.

A Bot niech zostanie. ;]

1390831561-U140955.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...