Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global sezon 4(bez k2) !!!

almighty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co słyszałem to jeśli kupią jednak tą przehaczoną baze k2 to i tak powstanie nowy realm dla tych którzy chcą od nowa grać, a jeśli jednak zleją tą baze to chyba najlepszym wyjściem bedzie global od 0 :) w sumie kiedyś był ten klimat (2003-2004)

2006-2010

Opublikowano

Nikt nie chce napisac to ja napisze :reset acc... to porazka dla takiego gracza ktory gral od poczatku mu na jednym acc i czegos sie juz dorobil jest z tego dumny oni maja mu poprostu skasowac .. bo tak. To bedzie najbardziej niesprawiedliwe dla uczciwych graczy ktorzy wszystkiego sie dorabiali pomalu. All alegro dzieci i haxy leja na to bo i tak predzej czy puzniej znajda spob zeby sie dorobic. Wielu osoba ktore przetrzymaly migracje jedna druga dostosowali sie ress acc poprostu odbierze checi do grania. TO TYLE ODEMNIE.

Opublikowano

dowiedziałem się parę rzeczy na temat migracji kont z starych realmów , mianowicie sami zobaczcie

(wypowiedz pracownika webzenu , napisy po polsku)

ciekawe czy to prawda?!

Opublikowano

wy tak zawodowo z tymi linkami do yt bo jestescie permanentnie glupi, czy jak? nigdy nie moglem tego rozgryzc, co to za przyjemnosc dawac sznurki do filmow o jakichs bzdurach. jesli nie potraficie wziac udzialu w dyskusji to dajcie sobie spokoj, swoja droga apache/php/mysql/phpBB nie jest takie trudne w instalacji, zainstaluj to sobie jeden z drugim, zrob z siebie admina na localu i pisz posty jakie chcesz. a jesli chodzi o meritum to zgadzam sie, ze jesli zrobia reset acc i zupelnie nowy realm to moze wroce do gmo, ktore zostawilem kolo roku temu. I moge grac od zera w noob itemach, gdzie set +3+12 bedzie tym czym teraz 9/12 a wingi to juz bedzie cos konkretnego :D. ehh maya/wiggle wroc :D

que?

Opublikowano

mnie tez nie robi problemu gra od poczatku, bez elf soliderow itp, a co do haxow to byly, sa i beda wiec nie ma co rozpaczac (w mu gram 6 lat). jedyne rozsadne rozwiazanie to res all acc i gra stanie sie mila ;], a i jeszcze jedno dla tych pro co nie pamiewtaja, jest szansa ze wroca wietnamczycy do gry, bedzie fajnie br vs vietnam ;]

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano
I moge grac od zera w noob itemach, gdzie set +3+12 bedzie tym czym teraz 9/12 a wingi to juz bedzie cos konkretnego . ehh maya/wiggle wroc

x2 :P

Ludzie ktorzy inwestuja w rozrywke sa idiotami :lol: :P

Opublikowano
x2 :P

Ludzie ktorzy inwestuja w rozrywke sa idiotami :lol: :P

zależy :)

jak kupisz p2p

nabijesz szybciej lvl

potem sprzedaż acc - zwróci ci się za p2p

i jeszcze zarobisz

Wtedy robisz new acc + P2P i jeszcze ci kaska zostaje ;>

co do Wigle i Maya ... eh :(

Opublikowano
zależy :)

jak kupisz p2p

nabijesz szybciej lvl

potem sprzedaż acc - zwróci ci się za p2p

i jeszcze zarobisz

Wtedy robisz new acc + P2P i jeszcze ci kaska zostaje ;>

co do Wigle i Maya ... eh :(

Kur!@#4

Nawet na rozrywce juz sie chce zarabiac LOL

Ja to jak grm to nie patrze pod tym wzgledem zeby cos zyskac tylko zeby sie dobrze bawic :)

materialista z ciebie ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...