Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Nowym Patchem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak wszyscy wiedzą został wprowadzony nowy patch, który na chwilę obecną uniemożliwia używanie hacków. Gram więc 100% czysto, jednak i tak pojawiają się co chwilę problemy dotychczas mi nie znane.. Dam wam parę przykładów..

Wchodzę sobie do gry, by się rozluźnić. Wszystko idzie ładnie, odziwo że do tej pory grałem tylko na hackach, to i bez nich radziłem sobie nieźle.. 2-5 min gry na TD i jakiś błąd zatytuowany jakimiś liczbami, nie pamiętam ich dokładnie ale coś takiego : 255056 czy jakoś tak .. Po czym kick do pokoju z serwerami. Następnie wyskoczyło Hack Tool Has Ben Detected czy coś w tym rodzaju, a ja naprawdę nic nie używałem .. Jeszcze pokazywało mi się Diconnect from the server choć internet był w porządku. Z wyżej wymienionych błędów najczęściej pojawia mi się ten z liczbami ( 255056 [chyba] ). Teraz takie pytanie do was, czy wam też coś szwankuje? Ja się mocno wkurzyłem, bo człowiek jak gra na hackach to nic mu nie wyskakuje, a uczciwie zagrać sobie nie może bo te jebane błędy zawsze coś popie****ą .

Opublikowano

Witam

Mam problem z grą CrossFire. Nie mogę wejść do gry ponieważ kiedy klikam ikonęCrossFire i daję start wyskakuje mi failed to load local version. Proszę o pomoc jeśli ktoś umie. mój system to XP Robiłem reinstale cross fire

Opublikowano

A mi stoi na pobieraniu xD

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

musze się wam pochwalić :P nie jest to związane z patchem . Mianowicie wczoraj wszedłęm do gry i zobaczyłem room o nazwie czeh to sobie myśle pobawie sie z nimi . ale bylo chaslo więc standardowo wpisalem 123 i wszelem . bylo 2 czechów . Zaczeli sie mnie pytać czy jestm GM bo wszedłem do rooma który miał chasło . tak po dłuższej grze 1 z nich napisał mi żebym dałmu 5 k zp ja mu napisałem że mu dam tylko musi podać mi swoje pasy . po chwili mi je dał. Wszedłem na z8games (miał swój clan ) zużyłem mu zp clanowe miał okolo 1,5k i zużyłem też jego bp 2,4k na paczki . Wszedłęm do gry za jego 24 kupiny kupiłem 2 x mp5 adv i wyszedłem z gry . chciałęm mu jeszcze sprzedać bronie ale miałtylko 2 x AUG z BL i w ciul broni na czas . WIęc mu już nic nie robiłem . Na przyszłość oduczy się dawać pasy innym graczom . a lvl miał mniej wiecej taki jak ja . kilka kresek mniej

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Witam

Mam problem z grą CrossFire. Nie mogę wejść do gry ponieważ kiedy klikam ikonęCrossFire i daję start wyskakuje mi failed to load local version. Proszę o pomoc jeśli ktoś umie. mój system to XP Robiłem reinstale cross fire robilem reinstale

Opublikowano

Mi jak wyskoczy hck tool has been detected to jak włączę cf ponownie to mi xtrap szwankuje i muszę w tedy bypassa używać :/

Opublikowano

zrobiłem reinstala dziś popołudniu i działa instalka ze wczoraj różni sie ino w MB od dzisiejszej:) dzięki za pomoc