Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ngbot Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

]Witam. Mam taki problem, że jak postać podbiega do potwora to czasem się zacina i stoi w miejscu (Ustawione w Cave Hunting). Więc chciałbym zapytać się co zrobić żeby postać stała w miejscu i czekała aż potwór podejdzie do mnie?.

Kolejna sprawą jest to, że char po zabiciu 1,2,3 potworów (zależy ile podeszło) zatrzymuje się na 10sec i biegnie dalej. Moje pytanie: jak to zmienić?.

Opublikowano

Do tego czegoś żeby się nie zatrzymywał to musisz mieć skrypta.. A w tym skrypcie chodzi o to, że ma bić jakie chcesz pokolei potwory np. wolf, orc, rotworm.. << o to chodzi, że bije najpierw wolfa potem orca a nastepnie na koniec rotworma i zaznacza je aż zza ekranu. Poszukaj tego skrypta :P

Nowicjusz
Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Znalazlem taki tylko jest jedno ale.. On nie zaznacza odrazu tylko jak klikne na innego potwora to przezuca na Hero.. ktos go potrafi zmienic zeby zaznaczal sam odrazu Hero? a nie zmienial jak klikne np na Rotworma to przezuca na hero

Opublikowano

Zaznacz attack monster, target all chociaz sądze ze to masz zaznaczone, ng juz taki jest ze po zabiciu zbiera loota i czeka przez pare sec przy trupie, najlepiej zmień bota : p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...