Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Odnośnie E-Mail (Interia.Pl)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich userów, mam do was pytanie. 2 tygodnie temu chciałem usunąć pocztę e-mail na interi. Udało mi się. Ale po pewnym czasie stwierdziałem, że jednak jest to zbędna czynność. Chcąc zalogować się na poczcie, wpisując poprawne dane, pokazywało mi, że wpisuje zły login lub hasło. Wczoraj napisałem do interii, z prośbą o przywrócenie tego konta e-mial. Dzisiaj próbując z ciekawości się zalogować cały czas wywali mi komunikat "HTTP 500".

To dobry znak? Jest szansa, że interii przywróci ten adres e-mial?

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

to twój problem czy przywrócą , jeśli emal był zgłoszony jako łamiący regulamin to wątpie, jeśli to tylko problem z serwisem albo przeglądarką wystarczy poczekać a nie truć dupy szukaniem igły w stogu siana

Ten błąd (HTTP 500 — Wewnętrzny błąd serwera) oznacza, że w odwiedzanej witrynie sieci Web wystąpił problem z serwerem, który uniemożliwił wyświetlenie strony sieci Web.

i po problemie bp zgłosiłeś problem i nikt go nie usunie poza administracją serwera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale chodzi o to, że do póki nie wysłałem e-miala do nich, ten problem się nie pokazywał, tylko, że wpisuje zły login, lub hasło.

@Edit, sam do nich napisałem, żeby mi go usuneli, i odznaczyłem te opcje, że zgadzam się na to, to i to.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Interia jak najbardziej może przywrócić ten Email. Sam ponad rok temu usunąłem emaila, a około 6miesięcy później prosiłem o przywrócenie. Wszystko z powrotem wróciło na swoje miejsce.

cvsk.jpg

Opublikowano

A po wysłaniu do nich e-miala z prośbą o przywórcenie ile na nie czekałeś?

I mam do was też mniej więcej pytanie związe z tym.

2 lata temu bodajże zarejestrowałem się na takiej grze, podając mój e-mial. Tam przyszły mi wszystkie dane do konta itp. Po 2 latach to konto e-mial zostało skasowane, i założyłem je ponownie o tym samym adresie. I chcę żeby e-mial od wydawców gry przyszedł na ten adres e-mial ze wszystkimi danymi do konta. Jak myślicie, wszystko sprawnie przyjdzie? A jeżeli nie będzie chciało przyjść. to co mam zrobić?

(Tytułu gry nie podaje, bo ktoś z tego fourm zhackował mi to konto, dlatego :) )

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

ja cii radze zmien na gmail ja na interi mialem emaila jakis jakis noob napisal do nich ze jestem pedofilem i gwalce male dzieci i mi usuneli emaila

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Każdy polski email to dno, nie dochodzą maile od różnych gier itp. Najlepiej zrobić sobie konto na GMailu i mieć spokój. Swoje mam od 5 lat i nie było nigdy żadnych problemów.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

I ja właśnie tak zrobię, ale najpierw musi mi przyjść e-mial od gry na pocztę, żebym mógł potem zmienić e-mial :) Dlatego się pytam, czy e-mial dojdzie na takie konto e-mail.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil