Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Zapraszam Oceniajcie I Komentujcie !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich , jak pisałem w poprzednim temacie zaczołęm zagrywać poradniki z Minecraft

. Mam już dwa filmiki ;P Trochę mało wiem lecz już przetwarza się kolejny odcinek . Pierwszy to Promójący mój kanał , Lecz drugi już trochę od podstaw

Wiecie jak to jest stres trema , nie wiesz co mówić ;D , ale jakoś jest dobrze , Zapraszam was więc do Oceniania i Komentowania Moich filmików .

Prosiłbym też o jakieś pomocne rady jak popełniam jakieś błędy, postarał bym się je wtedy poprawić .

Jak wiecie są to moje pierwsze filmiki ogólnie na YouTube więc proszę również o wyrozumiałość :P

To by było na tyle z mojej strony a tu macie Link do mojego kanału : http://www.youtube.com/user/NecoLCraft

A i jeszcze Bardzo ważne (Dla Grafików ) - Mugłby mi ktoś zrobić jakiś layouts ? ? ? ponieważ ja nie mam zielonego pojęcia jak zrobić nawet jakiś podstawowy , Tematyka oczwiście MineCraft z Moim nickiem jakimś obok NecoLCraft .

Bardzo bym prosił

Wzamian mogę dać jedynie 5 Na profilu i plusy i minusy jak kto woli ;D

szit.jpg
Opublikowano

Zastanawiałem się nad tym ale z tym to może potem na początek rozkręcę się trochę z tymi poradnikami i wtedy zobaczymy .... ;)

A i jeszcze mam pytanko może ty wiesz Kto zrobił by mi tą skórkę na Youtbe ? Może kogoś znasz ? .:P Jak tak to napisz

A tak ogólnie jak wrażenia ;P ?? I Kurde Te filmy się ponad 1 godz wysyłają ale to dlatego Bo to Full HD Teraz będę nakręcał w 720 p

szit.jpg
Opublikowano

Człowieku zamiast robić filmiki na YT poucz się ortografii ?

wracając do tematu layout'a za darmo nikt ci nie zrobi (ze chyba jakiś amator w gimpie) więc możesz poszukać tutaj http://pimpmychannel.com/category/gaming-backgrounds/ oraz tutaj http://www.freeytlayouts.com/?cat=3

Opublikowano (edytowane)

Z tym Refresh to sorka .

Co do ortografii to również sorka lecz śpieszyłem się żeby wstawić ten Temat , następne będą wykonywane staranniej ;)

I dzięki za podane stronki mam nadzieje że znajdę coś ciekawego ;) plus leci dla was

Zacznij robić swój świat, na nim poradniki

Zastanawiam się nad tym i chyba tak zrobię ;) Zapraszam na mój Kanał !! ;)

Edytowane przez NecoL
szit.jpg