Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały problem z mbotem. Wszystko jest ok i w ogóle, ale po 1. nie chce kupować potek, ani w samar, ani hotan, zaznaczyłem jakie, ile, ale tylko otwiera sklep i zamyka. 2 problem to taki, że nie otwiera storage i nie wsadza itemów. Oczywiście zaznaczyłem z listy co, żeby podniósł i dał do stor, zaakceptowałem opcje i zapisałem. Ma ktoś jakieś pomysły? Głównie chodzi mi o poty :)

Opublikowano

Mbot jes chyba w fazie testów na tsro więc to chyba przez to ale nie jestem do końca pewien więc nie bierz tego do siebie

Opublikowano

Nie, nie wyskoczyły. Tak jest to wersja beta, ale pytałem ludzi, którzy maja mbota na tsro i na nim grają i wszystkim działa bez problemu. Sprawdzałem 3x, czy wszystko dobrze zaznaczyłem, więc nie wiem co jest nie tak

@EDIT

Sytuacja wygląda tak... Rano ściągnąłem od nowa bota, wypakowałem do nowego folderu, ustawiłem na nowo config i wszystko działało, kupował poty. Potem chciałem zmienić 1 opcje, zatrzymałem bota, zmieniłem, dałem zapisz ustawienia, wystartowałem i przy kolejnym repocie znowu nie kupował potek... A robienie codziennie nowego cfg odpada :( Pille kupuje, tylko z potami ma problem.

Opublikowano

Nie ma ktos moze konta do mbota na zbyciu? TsroBot nie chodzi odkad dodali nowy serwer wiec to chyba jedyny dzialajacy. Bede wdzieczny jezeli ktos takowe posiada

Opublikowano

Lepiej zbierać 20zł na miecha... Albo na spółkę po 10 zł, duży koszt to nie jest, zbieraj puszki czy coś... Koś trawniki w końcu sezon się zaczyna.Nie ma nic za darmo...