Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Na Androida

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a działa to na iphonie?!

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Mam pytanie... będą tam najnowsze rzeczy? typu elekrtyczne szyny? (1.5)

będą nowe (np. psy-wilki) (1.4)

łóżka (1.3)

brzozy (1.2)

czy jeszcze starsze rzeczy?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

@UP

chlopcze czego ty chcesz to nie jest wersja z upadate jest to okrojona wersja a nie tak jak na komputer ze wszystkim

Nie wiesz co to jest pytanie!?!?

Chodzi o to że jak mam te itemki i przerzuce save'a z kompa to czy mi sie mc nie zbuguje // czy one nie znikną jak je ponownie wgram na kompa :x

@edit

Doszła ładowarka - odpaliłem pierwszy raz od kilku mc- i nie umiem jeszcze linka skopiować to go sobie tu wkleje

http://www.speedyshare.com/files/27957320/Minecraft_ANDROID.apk

Opublikowano

Witam. Otrzymałem dzisiaj sony ericsson xperia x8. Pójdzie na tym ten minecraft. ?

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

już dawno to widziałem ;) Sony Ercisson X8 ( na moim romie 2.2 CleanDroid :D) = Działa bardzo płynnie tylko nie ma multitouch ;/ a to boli przy takich grach;/

PS PleSX jakbyś chciał sprzedać G1 to pisz mi na PW :P

Shniper nie kupuj tego tableta ;/ słaby proc, mało ramu ;/ , Stary android 1.6 ;/

weź lepiej coś takiego :

najgorzej : http://allegro.pl/tablet-7cali-android-2-2-flash-10-1-via8650-800mhz-i1566023290.html

Bym dozbierał jednak i wziął ten już z normalnym procesorem a nie jakimś chińskim gównem ... : http://allegro.pl/archos-7-home-tablet-8gb-7-android-fv-raty-i1563707435.html

( te ARM'y to siedzą w większości telefonach ;P tzn np ja w x8 i koledzy w swiftach mamy procki Arm 6 , a już np Xperia x10 ma proc arm7 który obsługuje flasha :)

Opublikowano

@mustang512 thx a wogóle mam kase na tego co dałeś linka 2 tygodnie temu z podobnymi parametrami był za 220 zl i go szukałem

404 sygantura not found

Opublikowano

Kurde zainstalowałem ale tnie jak ***... masakra :(

nie postawiłem ani nie zniszczyłem ani 1 klocka a przeszedłem z 5 metrów

Opublikowano

Zaraz zobacze nowa wersje z 3.04 na moim swifcie xD U mnie osobiscie mam okolo 35-40fps na podkreconym procesorze do 852mhz xD Tylko ta wersja ktora mam ma jeden minus, save sie nie zapisuje... Wydaje mi sie ze nie ma takiego czegos jak zapisanie gry, bo robiloby sie to kilkanascie minut...

@EDIT

Wszystko na nowej wersji dziala tak samo, zadnej poprawy oprocz zablokowania ilosci fpsow do 25 ;) Niedlugo postaram sie wrzucic demko xD

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

moze bylo...

ale

Pojdzie na:

Sony Ericsson Xperia X10

Android:2.3.3

bez zadnych klawiszy(xperia x10 mini pro taka jest) itd zwyczajny zwykly ekran dotykowy pojdzie?? czy tylko Xperia play za odpowiedz zabije was plusami przez cale zycieeeeeeee;D

Pozdrawiam

warriorw.png
  • 4 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam problem ponieważ gdy zainstalowałem minecrafta wgrywam świat z minecrafta z kompa i mam niebieski obraz pomóżcie polecą + mam LG GT 540

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

2up co mam kupowac skoro to jest na armv6+ a oryginal armv7 wiec jak ktos ma telefon z v6 to w orginalke nie pogra :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...