Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki rodziaj Nod-a32 jest najlepsza   

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. pytanko

• ESET Smart Security
      16
    • ESET NOD32 Antivirus
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim zagłosujesz przeczytaj :

1.kompletny pakiet ochronny dla Windows zabezpieczający przed wszelkimi zagrożeniami. Obejmuje ESET NOD32 Antivirus, ESET NOD32 Antispyware, ESET Personal Firewall oraz ESET Antispam. Dostępne wersje dla użytkowników domowych (wersja Home) oraz dla firm (Business Edition).

2.program antywirusowy oraz antspyware dla Windows. Dostępne wersje dla użytkowników domowych (wersja Home) oraz dla firm (wersja Business Edition).

Opublikowano

Antivirus lepszy :) Sam go używam i wszystko narazie dobrze ^_^

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

ja jestem za kasperski 2009 jak chcesz mogę dać Ci 3 miech klucz bo jak kupowałem tusze do drukarki to jest w tym.

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Zdecydowanie ESET Smart Security, ma nowszą technologię znajdowania wirusów na kompie, szybciej skanuje itd...

11hbhnt.png

Opublikowano

Tak Antivirus ale jest mała wada... bynajmniej ja tak mam ze zanim wlacze haxa musze wylaczyc noda bo go blokuje :P (skur*** jeb***) xD

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

ESET NOD32 Antivirus rox ;d

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...