Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] L2 Net

QualityLine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko;)

Chciałym pokazać wam jak ustawić bota przez l2 Net'a;)

A więc....

1.Ściągasz l2 neta: http://l2net.insane-gamers.com/ (ściągasz L2NET v388, L2NET DataPack v387, L2NET MapPack v385 LOW) wypakowuejsz do jednego folderu.

2.Ściągasz l2ini editor: http://www.sendspace...ef98d4f1464b363 (Wklejasz do systemu) Skan: http://www.virustota...cba4-1302723582

3.dokładnie nie pamiętam czy trzeba ale na wszelki wypadek wklej to do hosta:

# localhost name resolution is handled within DNS itself.

# 127.0.0.1 localhost

# ::1 localhost

86.127.71.45 L2authd.lineage2.com

4.Odpalasz l2 neta i zaznaczasz CT G+(jeżeli grasz na gracji) Freya(jeżeli grasz na Freyi)

5.Jeżeli juz zaznaczyłeś klikasz "OOG", W pierwszym polu podajesz ip servera, aby uzyskać ip servera otwierasz l2ini editor który wkleiłeś do systemu, wyskoczy Ci okno notatnika,w linijce gdzie masz server addr=dubai.no-ip.co.uk (jest to przykładowy adres ip) kopiujesz adres i wkejasz w l2 Necie tam gdzie masz podać ip.

6.W poniższych polach masz podać swój login i hasło do postaci innymi słowy zalogować sie,po wpisaniu klikasz "logon".

7.Jeżeli już sie zalogowałeś, ponizej wybierasz server i klikasz "Select server".

8.Poniżej wyskoczy(ą) postać (lub postacie jeżeli masz ich więcej na swoim koncie), wybierasz postać i klikasz "Select Char".

9.Jesteś juz w grze. Pamiętaj aby ustawić bota musisz mieć swoją postać postawioną na farmie!

10.Klikasz "Bot Options" (zakładka jest w górnej części programu)

11. Na samym początku wchodzisz w zakładke "intems", w miejscu podpisanym "Auto Soul/spiritshot" wybierasz ssy i klikasz "activate" Poniżej wybierasz jakich intemów postać ma używać czyli potków itp. ustawiasz co ile sekund i dodajesz przyciskiem "add"

12.Nastepnie wchodzisz w zakładke "Buffs/Heals" Wmiejscu podpisanym "Skill" wybierasz skille jakich postać ma używać, ustawiasz co ile sekund i klikasz "add"

13.Po tym wszystkim wchodzisz w zakładke "Autofighter" i zaznaczasz: "Active Target" "Active Attack" "Move Before Arrack" i klikasz "apply"

PAMIĘTAJ ŻE L2NET NIE NA WSZYSTKICH SERVERACH DZIAŁA!!! POD PODANYM LINKIEM SĄ RÓWNIEŻ NOWSZE WYDANIA L2NETA.

Miłego botowania;)

Dziękuje i Pozdrawiam.

By QualityLine

Opublikowano

No nie wiem, ja bym jeszcze na Twoim miejscu wyjasnij opcje IG, chyba ze nie wiesz co to.

Ja to moge zrobic, ale jutro :)

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem gdy klikam juz LOGON to wyskakuje mi error :[ERROR: crash: failed to create SlimDX Keyboard : Nie można załadować pliku lub zestawu 'SlimDX.dll' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego modułu. Co to oznacza bo jestem zielony w tym i niemam pojecia.

hahax.gif
Opublikowano

Mam problem gdy klikam juz LOGON to wyskakuje mi error :[ERROR: crash: failed to create SlimDX Keyboard : Nie można załadować pliku lub zestawu 'SlimDX.dll' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego modułu. Co to oznacza bo jestem zielony w tym i niemam pojecia.

Musisz zainstalować SlimDX, jeżeli zainstalowałeś, a nie działa to znaczy że masz coś z systemem, lub l2net nie działa na danym serverze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Może jest ktoś w stanie mi wyjaśnic jak postawic bota na L2gang bo spędziłem już kilka godzin nad tym a niemoge nawet sie zalogować;/ poradzilem sobie z odpaleniem przez ogg ale mam problem z IG bo niewiem skąd wziąć te porty pomożecie?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

pomocy!

wybieram kronike,wpisuje ip dragona:89.163.166.51,wpisuje pasy,wybieram serw, i pisze mi

15:29:25 :[ERROR: crash: GameSendThread : Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta

15:29:25 :[ERROR: crash: GameReadThread : Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta

pomożcie!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć robię wszystko tak jak w tutorialu i mam pewien problem wciskam OOG ( na Freya) podaje IP serwera tak jak przetłumaczone wyżej wpisuję pasy i wyskakuje mi błąd: "19:20:03 :[ERROR: crash: OOG Login thread" Nie wiem dlaczego. Nic dalej nie mogę zrobić.

Serwer L2Retro.

Opublikowano

pomocy!

wybieram kronike,wpisuje ip dragona:89.163.166.51,wpisuje pasy,wybieram serw, i pisze mi

15:29:25 :[ERROR: crash: GameSendThread : Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta

15:29:25 :[ERROR: crash: GameReadThread : Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta

pomożcie!

Poprostu nie działa na tym serwerze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam . Gram na Cerberusie i sprawa yglada w ten sposob jakis czas temu korzystalem z L2 neta wzystko bylo w porzadku , na ta chwile w momencie wpisywania pasow kiedy wybiore juz server i naciskam select server , postacie znajdujace sie na koncie nie pojawiaja sie i nie wyswietla sie zaden blad , pozdrawiam i czekam na pomoc

Opublikowano

A ja mam problem jak ustawic tego bota żeby używał skilli potionów i takie tam.

Bo normalnie się zalogowałem ale nie potrafie go teraz skonfigurowac, nie wiem od czego sa dane opcje.

Moze ktos ma jakis poradnik ( porsze o link) lub sam spróbuje mi wytłumaczyć

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hmm to działa na Freya ale nie na H5 bo chce sprawdzić tego bota na H5 i wyskakuje żeby update trzeba zrobić na 389 Version a tu jest 388 czy tam 387 bo na Freya działa tak ale nie na H5 Freya Jak by ktoś mógł zrobić to niech zrobi Tuta na FH5

Opublikowano

To chyba tak samo działa, tylko na początku trzeba wybrać wersję H5, ale nie jestem pewien, bo dawno nie bawiłem się botem ;p

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam pytanko o co chodzi zalogowalem sie i gdy juz czekam na wybieranie postaci wyskakuje mi owy komunikat:

:[ERROR: crash: GameReadThread : Nawiązane połączenie zostało przerwane przez oprogramowanie zainstalowane w komputerze-hoście

wie ktos o co biega z tym :)?? prosze o szybką odpowiedz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem odpalam bota ustawiam wszystko co potrzeba , ale nie wyszukuje mi ss w zakladce item i auto ss/bss. Trzeba na konkretne miejsce wlozyc shoty ?

shoty same sie odpalą, abyś miał tylko je w eq.

Pozdrawiam

Hmm to działa na Freya ale nie na H5 bo chce sprawdzić tego bota na H5 i wyskakuje żeby update trzeba zrobić na 389 Version a tu jest 388 czy tam 387 bo na Freya działa tak ale nie na H5 Freya Jak by ktoś mógł zrobić to niech zrobi Tuta na FH5

Ta wersja nie działa na h5. Nowa wersja powinna być do pobrania na forum ( link podany w temacie) jeżeli nie ma, to widocznie nowa wersja nie jest jeszcze dopracowana.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam taki problem ze po zalogowaniu sie i wybraniu postaci wyskakuje takie cos [ERROR: crash: GameReadThread : Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta /// co zrobic ?

Opublikowano

Użytkownik Pijawka napisał : "Panowie mam pytanko o co chodzi zalogowalem sie i gdy juz czekam na wybieranie postaci wyskakuje mi owy komunikat:

:[ERROR: crash: GameReadThread : Nawiązane połączenie zostało przerwane przez oprogramowanie zainstalowane w komputerze-hoście

wie ktos o co biega z tym :)?? prosze o szybką odpowiedz"

Też niestety mam taki sam problem i bardzo proszę o odpowiez ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc z L2net a dokładniej problem z pobraniem z strony L2net <problem z logowaniem> a nigdzie indziej nie można go pobrac!

Proszę o szybko odpowiedź. <gg 5710969>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...