Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Sie Nie Włacza Co Zrobić Ban?

AQQa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomożcie ! Cały dzien mam jakis bład chyba. Reset kompa nic nie dawaje. Właczam warrocka i jest Chapter 2. Naciskam Start game włacza sie na 1 sek Hackshield i nagle wsyztsko się wyłacza. Warrock sie NIE włacza, czy to może być ban? Miał ktos tak kiedys? Wiele razy tak miałem ale reset kompa zawsze pomagał.POMOŻCIE. Prosze. Wiem ze nie ten dział ale litości. Dam wam ++++ i ---- ale pomóżcie. :unsure:

add.png

Opublikowano

FORMAT? Czy tylko format tu pomoze? POMOŻCIE !!! Mamto WarrockChapter 2 i ten koleś. I nic sie nie dzieje pozniej jak nacisne game start odpala sie na pół sekundy HS i pozniej nic / ps nie gram na hackach pomocy za tą pomoc juz leci +

@Edit a czy version plik mam dobrze?

<!--

[PATCH INFOMATION]

Format = 0

Launcher= 17

Updater = 33

Client = 36

Sub = 4

Option = 0

[/PATCH INFOMATION]

//-->

add.png

Opublikowano

koledzy macie po + ale pomozcie nadal nic.. przeczyscilem cccleanerem updatowałem HSa i tak włacza sie na 0.5 sek i pozniej nic ... wgl nie chce mi sie właczyć warrock... A całe EQ kupiłem ... za G1 i wszystko sie zmarnuje prosze was bede dawał + albo - za kazda wasza rade PROSZE ! pomozcie ... bądzcie ludźmi.

@EDIT A dlaczego nie mam tej nowej aktualizacji ? Wgl nic mi sie nie pobiera.,, jak ja zrobić ? Wymusić ? Prosze o pomoc.

add.png

Opublikowano

NIKT NIE POMOZE MASAKRA... Ehhhhh

mialem to samo. sciagnelem nowa instalke , usunolem calego wr i zaionstalowalem z nowej instalki i daialal

Opublikowano (edytowane)

no pomoZCIE PROSZE !

pomocy NO POMOZCIE JAKOS NIE WIEM CO SIE DZIEJE PROBOWAŁEM ALL POWIEDZCIE JAK MAM WYMUSIC PATCHOWANIE ! KAZDY POMYSL NAGRODZE + ALBO - I 5 W PROFILU !

Edytowane przez AQQa
add.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...