Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Publiczna Ankieta

Piecikq

Akieta  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiego rodzaju muzyki s?uchasz?

• Rocka
      15
    • Metalu
      10
    • Jazzu
      0
    • Reagge
      4
    • Pop
      7
    • Hip-Hop
      26
  2. 2. Zainteresowania?

• Wszech?wiat
      15
    • Motoryzacja
      10
    • No-life'owanie
      18
    • Granie w pi?k? (byle jak?) na dworze
      19
  3. 3. I czy jeste??

• Komunist?
      2
    • Rasist?
      9
    • ?lepo podporz?dkowany naszej beznadziejnej polityce
      3
    • Normalny (cokolwiek to znaczy)
      48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słucham metalowego rocka, który zapoczątkowany został przez jezuitów grających reagge, ale promotorem był głowny artysta, w przeszłości gwiazda muzyki pop, która miała początki z hh.

Interesuję się no-life'owaniem w piłkę na motorze w kosmosie.

Jestem komunistycznym rasistą, który jest śepo podporządkowany naszej beznadziejnej polityce, ale ogólnie normalny.

Opublikowano

Hip-Hop (Hip hop to kultura, a rap to muzyka ile razy można to powtarzać?), no-lifowanie i granie w piłkę (szkoda że nie ma wielokrotnego wyboru), i jestem normalny (chyba).

@up

nice story bro

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Hahahaha rozbroiło mnie to "JEZU" . xD Popraw na Jazzu.

1. ostatnie

2. przedostatnie

3. ostatnie

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Rock (preferuję RAC) > no life (nie ma muzyka, więc dałem no life) > Rasista. (bardziej nacjonalista, ale tak też może być.)

Opublikowano

Rock (preferuję RAC) > no life (nie ma muzyka, więc dałem no life) > Rasista. (bardziej nacjonalista, ale tak też może być.)

Nie przepadam za rasistami. Uwierz mieszkam w Anglii, a tu jak się nie umiesz bronić to bez znajomych lepiej do miasta nie wychodzić.

A ja dałem: Normalny <uważam że nasz rząd jest popier*olony, Smoleńsk to śmieszna sprawa , a jako ''normalny'' uważam każdego kto : umie pisać poprawnie po polsku, umie myśleć i zdał podst. bez żadnych problemów>, Wszechświat <no niestety nie ma tam czegoś takiego jak sztuki walki >. Rock- Papa roach <3

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Nie przepadam za rasistami. Uwierz mieszkam w Anglii, a tu jak się nie umiesz bronić to bez znajomych lepiej do miasta nie wychodzić.

A ja dałem: Normalny <uważam że nasz rząd jest popier*olony, Smoleńsk to śmieszna sprawa , a jako ''normalny'' uważam każdego kto : umie pisać poprawnie po polsku, umie myśleć i zdał podst. bez żadnych problemów>, Wszechświat <no niestety nie ma tam czegoś takiego jak sztuki walki >. Rock- Papa roach <3

Mieszkasz w Anglii i mówisz "nasz rząd"? Dobre, poprawiłeś humor, Wy na emigracji prawa w wyborach nie powinniście mieć, tzn Ci, którzy na stałe mieszkają.

H-H, motoryzacja, rasista

@Lenart, swój chłop.

@KróliczeKoO

Polska, a Anglia to dwa inne światy, mam swoje poglądy i w dupie mam szczerze co inni myślą. Do Niemców nic nie mam, nawet ich lubię, lecz nasza historia powiązana z nimi jest niemiła.

A co do zadroszczenia, ja nie musiałem uciekać z ukochanego kraju i nie masz absolutnie prawa mnie uciszać, bo to jest forum. Skończyłem, cya emigrancie.

Opublikowano

wiesz, ja mieszkam w mieście granicznym (Polska - Niemcy) dla tego jestem bardziej nacjonalistą, słysząc ten pojebany język na ulicy szlag mnie trafia, często nerwy puszczają.

na wakacje jestem w Anglii także (EastBourne) i nie wytrzymuję jak widzę asfalt z białą kobietą...

Opublikowano

Mieszkasz w Anglii i mówisz "nasz rząd"? Dobre, poprawiłeś humor, Wy na emigracji prawa w wyborach nie powinniście mieć, tzn Ci, którzy na stałe mieszkają.

H-H, motoryzacja, rasista

W teorii masz racje, a w praktyce powiem Ci że łączę się z Tobą w'' bulu i nadzieji'' że kiedyś się ogarniesz :)

Mieszkam w Anglii dopiero pół roku,i widać różnice,jedynym problemem są rasiśći, ja ich nie lubie ,ale.. widzę że i u nas w kraju tak bardzo dotkniętym rasizmem <Auschwitz itp to był rasim :) > ,nadal można spotkać rasistów. Nienawiść do niemców? Sam ich nie lubie, ale nie rozumiem co złego w tym że jakiś koleś który ma inny kolor skóry jest z białą kobietą..

Widzisz coś w tym złego? Zazdrościsz? Najwyraźniej tak. Bo widzisz..... tu jest troszke inny standard życia i nikt nie mieszka na osiedlach. A więc ziom: Zamknij się ;)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Słucham metalowego rocka, który zapoczątkowany został przez jezuitów grających reagge, ale promotorem był głowny artysta, w przeszłości gwiazda muzyki pop, która miała początki z hh.

Interesuję się no-life'owaniem w piłkę na motorze w kosmosie.

Jestem komunistycznym rasistą, który jest śepo podporządkowany naszej beznadziejnej polityce, ale ogólnie normalny.

lul, jak ja :O

1377531174-U173186.png

Opublikowano

1. Punk Rock / Metal ( ale taki light ) / Reggae

2. Religie , IT , Gry - Wszechswiat

3. Zyje wlasnym zyciem i mam w dupie wszystko co mi nakazuje zyc wobec mojej woli . LEGALIZE :P

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

@ KróliczeKoO

chętnie bym dalej podyskutował, lecz łamało by to regulamin.

obraza na tle rasowym, religijnym itp. jest tutaj zakazana.

Opublikowano

Ja chyba ten pie****ny rasizm mam po tacie, zawsze na amerykańskich filmach jak grał jakiś afro amerykanin, to glosil swoje teorie spiskowe na temat murzynow

co do odpowiedzi: "komunista" to chodziło mi o to ze np. gdybś ty był odpowiedzialny za wszystkie wyroki w sondach i byla by sprawa zgwalconej dziewczynki przez pedofila, czy maniakalnego morderce ktory zadźgał całą swoją rodzine to co byś zrobił:

pedofila: powiesić za jaja i torturowac go aż zdechnie

zabujca: odciac palce, jezyk i nogi i wyrzucić żywcem z urwiska

taki tok myślenia uważam za komunistyczny ale co ja tam wiem :P

bo moim zdaniem to byly by sprawiedliwe wyroki ale penie grosze by bylo dorzywocie z homo seksualista w celi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...