Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga - Sastunterad

EXPIKxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, notorycznie wnerwia mnie już gracz sastunterad.

Dostał on perma za x-ray'a i nie wiem czemu do cholery go odbanowaliście, ciągle pisze na chacie bezpodstawne wiadomości, że Silesia jest żałosna itd.

Dołączam na ss wulgi na /msg kierowane do mnie :

idtiota.png

Na ss widać też jak się próbuje wymigać od wulgów, śmieszne i żałosne, potem wypisywał jeszcze że to nie on pisał itd.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

To dawaj Expik te dalsze ss-y im więcej dowodów tym lepiej dla oskarżyciela i gorzej dla oskarżonego ;]

A tak na serio to on żałosny jest...

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Haha perm lol?

Proszę bardzo pokaż mi ss'y że ja pisałem:

wymigać od wulgów, śmieszne i żałosne, potem wypisywał jeszcze że to nie on pisał itd.

Bardzo proszę masz 3 dni na wrzucenie ss'ów że ja tobie mówiłem że jestem kłamcą

Po drugie widać jak namawiasz żebym dostał perma bo napisałem że silesia nic nie potrafi sama zrobić i to ty pierwszy zacząłeś teksty pisać typu "Liżesz dupę kokoszowi" , Jesteś żałosny itp

Więc ten ban jest niesłuszny ....

reflink

Opublikowano

Żałosne.

Wyzywasz wszystko i wszędzie, nie tylko na /msg, też na ogólnym; szkoda, że ssów nie robię bo byś miał przewalone ... Ale większość userów potwierdzi na sto procent, że jesteś agresorem, szukającym zwady.

Więc skończ się bronić i przyjmij karę ...

Jestem pesymistycznym nerdem ;o

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Nie, nie ja zacząłem, to ty zacząłeś wypisywać bezpodstawne wiadomości :

"ale ta silesia jest żałosna, ciągle tylko geo i geo i nie umią sobie poradzić"

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Nie, nie ja zacząłem, to ty zacząłeś wypisywać bezpodstawne wiadomości :

"ale ta silesia jest żałosna, ciągle tylko geo i geo i nie umią sobie poradzić"

Tak ale ty obrażałeś pierwszy Craftcity , i jeszcze powiem wam coś :

DOSTAŁEM UN-BAN'A OD SAMEGO KOKOSZA !

reflink

Opublikowano

Na początku pisał tam NuBeN same złe wypowiedzi, obrażał Craft City, a potem ty wbiłeś na serwa, ja reklamowałem serwer (pisałem na chacie /warp craftcity), napisałem tak z 5 razy i mówiłeś na chacie głownym żebym nie spamił... Wbiłeś do naszego miasta i zaczełeś obrażac Craft City...

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

No i co dostałeś unbana i co? Kolega Xaulin cię zbanował ponownie. Gdyby Kokosz powiedział coś w stylu "odbanowałem go dałem mu drugą szansę bla bla bla.... proszę go ponownie nie banować".

Wtedy bym się zgodził ponieważ "admin zawsze ma rację"

Ale dobra druga sytuacja nie banujemy cię za cheaty tylko za wulgi. Mamy jeszcze 9 czy 8 dni na wyjaśnienie sobie sprawy z permem więc powodzenia w bezcelowym bronieniu się ;]

Co do Sophera to wiesz nie masz twardych dowodów nawet nie próbuj bronić gadaniem nic nie zdziałasz zauważ ze wszyscy oprócz ciebie chcą perma dla niego.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Saper ma racje on tam na ss przeprosił więcej nic nie widze nie należy mu się ban jak dostał un-bana to może grać

EOT please

1369851372-U355713.png

by Regman

Weteran
Opublikowano

ExpExpNoSex to Expik?

wywnioskowałem to z tytułu nagrania.

po za tym nie offtopuj

@2x down: wiem ze to nie ty.;]

Opublikowano

@Saper

Przyjmij do wiadomości, że masz perma i weź to na klatę, a nie płaczesz nam tu, nie bądź żałosny i nie szukaj dziury w całym.

Weteran
Opublikowano

Expik, przestań już , jak chce to niech dalej się poniża,

2 dni temu robiłem cuba dla gracza ExpExpNoexp, i to nie jest expik.

+ jeszcze lecą bany za obrazę/zniesławienie gracza, miłego dnia życzę.

Opublikowano

To nagranie na yt zostanie zgłoszone.

A ty lepiej się przyznaj co ty na chacie pisałeś, odpowiadałam ci tak jak ty nam pisałeś czyli jak do dziecka neo.

Expik wyśle wam screeny chatu z ts'a.

A i za nagrywanie naszej rozmowy chcę abyś poniósł karę na MPCForum.pl, za to że nagrałeś prywatną rozmowę.

I za obrazę Mnie i innych osób rozmawiających na ts'ie.

Opublikowano

Ale na TeamSpeaku to nie Expik tylko jakieś ExpExpNoSex. Tak samo w mojej sytuacji, jakies mietus96 to nie ja menthosh tylko ktoś inny, po prostu zbieżność nicków.

Załosni jesteście, takim zachowaniem udowodniliście (mówię do Sapera i jego świty) że głupotą byłoby dawanie unbana. Masz perma i tyle, nie zachowuj się jak szczeniak bo dostaniesz jeszcze perma na forum. Oczywiście nie ja o tym decyduję ale na miejscu admina czy moda tak uczyniłbym.

Równie żałosne jest pytanie Expika o doświadczenie, z tego co widzę to jeden z najbardziej zasłużonych graczy serwera, w dodatku założyciel największej osady. I ejszcze ten tekst o pomaganiu... gdzie pomagasz? Prócz wyzwisk i obelg z Twoich ust nie lecą żadne słowa pomocy nowicjuszom.

Opublikowano

Ale jak napisałem że kokosz dał ci unbana bo mówiłeś mu że twój wirtualny piesek zdycha to ty odrazu na MSG zaczełeś do mnie się rzucać...

P.S. nie robie ss bo mi sie client buguje i wylacza

Oddajcie minusy! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...