Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

kuzyn zachwalil mi cs. ale mogl by ktos powiedziec jak zaczac i wogole jaka instalke itp. poprostu jestem neo w tych sprawach a kolega mi zachwal tą grę;]

;]

Opublikowano

[...] a jeżeli chcesz uczestniczyć w różnych ligach, móc dodawać przyjaciół i ogólnie czuć się " legalniejszym " ( oczywiście nie mówię, że non to nielegalna wersja, to taki RETAIL ) zakup CD'Key ( np. na allegro ) np.

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj oferta sms:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Dlaczego Wy ludziom polecacie non steamy?

Zainstaluj steama, kup klucz do cs'a i pobierz grę, steam automatycznie po pobraniu ją zainstaluje.

Na steamie więcej rzeczy, mixy, ligy itp..

g0Tef.jpg

Opublikowano

Zaczynaj najpierw od N/S (Non-steam), bo wątpie żeby wzieli cię do jakiegoś klanu z pododu braku doświadczenia, 0 skilla i nic byś nie wnisł w klan. A sprecyzować do problemu to ściągnij sobie Cs`a od poprzednika u góry :-) Zacznij sobie od Botów bardziej opanujesz technikę strzelania z AK`a - 47 Kałach :-) Bo bardzo silna broń, ale cieżka do ogaru, a na serwerach miałbyś bidnie do nauki ; P A, więc punktowo ; D 1. Ściągnij Cs`a z powyszszej odp. 2. Poucz się grać na botach. (Tak z 1 misiąc dla zapoznania sie z grą ; D ) 3. "Rozgrzewaj" się na serwerach (2 miesiące wszystko powolutku ; P ) 4. Kup sobie steam i dołącz do klanu i osiągaj wysokie osiągnięcia. ; ))

Opublikowano

Ja polecam Ci iść do Empiku i kupić sobie steam'a. Niby niepotrzebny dla początkujących, ale jednak może pomóc.

Dzięki niemu będziesz szanowany i masz na nim wiele udogodnień...

Opublikowano

@up

Szanowany ze względu na steama? Hehe. I tak Cię ktoś oskarży o cheaty, i uwierz - ktoś nieznajomy ze względu, że masz steama Cię nie obroni.

Na allegro keye tańsze, choćby w jakimś sklepie internetowym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...