Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Darkorbit] Bezsens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,

Nie obrazajac ludzi polska w DO to jest banda debil ktorzy jedynie co umieja to odpalic program i to z problemami, wiec nie weim czemu NIE POZWALACIE podawaj linki do zagraniczych stron... bez sensu, prosze powiedzcie mi KTO KURWA KTO z tego forum napisał bota/skrypt/program lub znalazł BUG, NIKT KURWA NIKT !! jedyny kto znalazł BUG to był Bejma który nawet nie wie o takiej "noobskiej " stroeni. Więc jeżeli kurwa nie pozwalacie podawać linków to zamknijcie kurwa ten dział po huj skoro tam nic nowego nie będzie ? ostatnio był BUG i kurwa nikt z tego forum ( ja wiedziałem) nie wiedział o nim bo kurwa regulamin... ja pierdole...

Opublikowano

Jeśli nikt tam nie zagląda.

To szefowie forum dawno by już je zamknęli a jakoś trzymają. :>

ogarnij ten dział, sam spam.

@up

już widze jak Ci tłumaczą w google tłumacz rosyjską strone... hah ale to dla was konkurencja... dzieciak 10 letni polskiego nie umie a bedzie na rosyjskiej strony pisał posty :P jedynie co to sciagnie z problemami.

Opublikowano

Nie można podawać linków, do konkurencyjnych for.

A powiem Ci, że w tym się mylisz :) Dużo osób piszę boty, cheaty na tym forum. W samym dziale CrossFire, robi to przynajmniej 2 osoby :)

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Po prostu jest zakaz i tyle, nic nie zrobisz.

A na pewno nie takimi tematami. -,-

Jeżeli Ci się nie podoba te forum, to wyjdź.. przecież nikt Ciebie tutaj na siłę nie trzyma.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nie można podawać linków, do konkurencyjnych for.

A powiem Ci, że w tym się mylisz :) Dużo osób piszę boty, cheaty na tym forum. W samym dziale CrossFire, robi to przynajmniej 2 osoby :)

w Dark Orbit ? hahah każdy bot jest z ****.ru i ***********.com, nie licząc 2/3 yyy nie wiem czym to nazwać "tym czymś" w autoit co zmienia samo ammo...

Opublikowano

hmm zapraszam do działu @silkroad tam masz większą swobodę :D

#temat

skoro dział ledwo się trzyma to nie ma sensu dawać tam jeszcze linku do innej strony, żeby go dobić :/

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Dział sie trzyma dobrze, tylko wieszkość userów, umie posługiwać się komputerem w zakresie (bez obrazy) odpalenie przeglądarki WWW i grania.

Ja siedze tam dużo i nie ma spamu.

A jak ci sie forum nie podoba to idz na dwór - nikt cie tu nie trzyma

A za wyklinanie w dziale DarkOrbit, zostałeś juz ukarany.

Opublikowano

Kto napisał? Ja napisałem RSB Shootera do DarkOrbit, opublikowałem go tylko tutaj i na forum Tvirusa którego już nie ma.

I nie spamuj tutaj.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.