Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot 2.91 Gg

Oskarion112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a starsze wersje ibot-a np. 1.83 scrakowane :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

A ja u BosserPL, kupiłem Kbota i se bede bocił do woli. Szczególnie ze możesz licencję na inne ID przekazywać :)

Opublikowano

To samo mozesz kupic u Ivana i innych Dealerow :)

Polecam osobiscie, na oficjalnym www :P

Jakos wole tak, bo im mniej posrednikow,

tym mniejsza szansa, ze ktos cie oszuka!

Opublikowano

To samo mozesz kupic u Ivana i innych Dealerow :)

Polecam osobiscie, na oficjalnym www :P

Jakos wole tak, bo im mniej posrednikow,

tym mniejsza szansa, ze ktos cie oszuka!

Ja wole Allegro bo wiąże nas umowa prawna :)

@UP, pisze do cb na gg

Opublikowano

to zależy na co ustawiasz jak na alieny to 25% że dostaniesz bana ale jak będziesz jechać cały czas na skrzynki to 100% . Bota mogą ci wykryć też w inne sposoby lecz jednym z głównych jest nadmierne zbieranie skrzynek bez prze logowania.

Opublikowano

Co za bzdura, jakie 100% bana... latam na ibocie od ponad miesiąca tylko na skrzynkach, czasem nawet po 24h bez przerwy i nawet ostrzeżenia nie dostałem.. Ibot puki co niewykrywalny.

ref

Opublikowano

Co za bzdura, jakie 100% bana... latam na ibocie od ponad miesiąca tylko na skrzynkach, czasem nawet po 24h bez przerwy i nawet ostrzeżenia nie dostałem.. Ibot puki co niewykrywalny.

to zależy czy witaminki używasz czy kupujesz licencje. a jak jeszcze się założę ustawiasz żeby skakał przez porty i naprawiał po zniszczeniu.

Opublikowano

to zależy na co ustawiasz jak na alieny to 25% że dostaniesz bana ale jak będziesz jechać cały czas na skrzynki to 100% . Bota mogą ci wykryć też w inne sposoby lecz jednym z głównych jest nadmierne zbieranie skrzynek bez prze logowania.

Gówno prawda, bocę ponad 12 h dziennie na same skrzynki, ze sprzedażą surki i auto naprawą po zniszczeniu blisko 2 tyg i bana nie ma ..

Ich system jest dziurawy, a nawet jak ktoś by do supportu mnie zgłosił to i tak support nie może nic działać z pojedyńczą skargą ;)

Opublikowano

tu sie kolego mylisz bo gdy jedziesz caly czas na bocie ktos do suportu strzeli ze tak robisz to bd siedziec i twoj dziennik sprawdzac a na bocie jak sie lata to w dzienniku nie masz zdobyles uri czy tam cos innego tylko same egg (przynajmniej u mnie jest tak w dzienniku)

Pomogłem ??? Daj + to nic nie kosztuje a mi pomaga :P

rosomak.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...