Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] G Metin2 Yang Za Sms! Uwaga !

TrocineX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak kazdy mazylem o dobrym eq i duzej ilosci yang.

Pewnie juz wielu z was zauwazylo tani yang za sms na stronie mpcforum.pl.

Mysle sobie, a co tam so mi szkodzi, 10 zl to az nie taki majatek za 2kkk.

Wg. ich regulaminu dostawa nastepuje po 72h, a wiec:

-w piatek wyslalem tego smsa, wypelnilem ankiete i zamowilem.

-dopiero w niedziele dostalem smsa zwrotnego!

mialem wybrac miejsce spotkania, termin musi zostac zaakceptowany

przez emiala.

-pewnie ten email by nie doszedl jakbym nie napisal do nich na gg.(uwaga na niemila obsluge na gg)

napisano ze jutro (dzis) dostane emaila zwrotnego.

-tak wiec przyszedl email:nie mamy yang mozesz sobie wybrac cos z naszej oferty (jest mozliwosc poczekania ktorej odradzaja).

Wiem ze pisano zapytania o tym na mpc ale osobiscie to sprawdzilem i teraz zaluje!

ten yang to tylko powod aby kupic te ich kiczowate poradnki ktore sa na co drugim forum do sciagniecia!

Wlasnie im napisalem ze poczekam.Jak beda nowe wiadmosci to napisze!

kopia emaila:

1.

Zamówiłeś Yang !

Teraz się określ, gdzie i o której chcesz się spotkać na przekazania (pamiętaj, że czas musisz określić 48h do przodu, od dostania tego emaila). Oczywiście przez Tobołek.

Dopiero po naszej odpowiedzi, termin zostanie zaakceptowany.

Użyj opcji "Odpowiedź", aby zachować ciągłość rozmowy, inaczej email zostanie odrzucony.

Pozdrawiam.

Zapraszamy również na: http://mpcforum.pl - http://Metin2-Hack.pl - http://ICGO.pl

2.

Witam, mam niestety złą wiadomość... a dokładnie, jedna z osób która zamówiła od nas Yang, po przekazaniu doniosła na nas, do GM... przez IP zostały zbanowane wszystkie nasze postaci na których mieliśmy Yang, zgonie z naszym regulaminem, mamy prawo wycofać się z transakcji, bo aktualnie nie posiadamy Yang, musimy się reaktywować i sprzedaż za jakiś czas znowu wróci, dział na mpcforum.pl zostanie zamknięty do odwołania, bardzo chcieliśmy Cię przeprosić za to, ponieważ nie wywiązaliśmy się z umowy (byliśmy przygotowani na taką opcję, dlatego w regulaminie zakupów Yang, wpisaliśmy wpis że mamy prawo odmówić, nie wiedzieliśmy że gracze, są aż tacy, aby donosić... ale taki już jest świat), bardzo nam przykro, strasznie się przez to namieszało. Co do zwrotu, jest kilka opcji... możemy wykonać przelew, możesz cokolwiek w zamian sobie wybrać z portalów http://mpcforum.pl , http://Metin2-Hack.pl , http://ICGO.pl , jest też opcja poczekania, co szczerzę odradzamy, ponieważ nie wiadomo ile czasu zajmie nam reaktywacja Yang, na wszystkich serwerach Metin2.

rozmowa z GG:

1.

witam

icgo.pl

08.04.2011 21:42:02

Witam

Nelight

08.04.2011 22:01:10

Wysłałem dziś zamówienie na yang.Już od około 5 godz. nie mam odpowiedzi na moje zamównie.Mam pytanie ile to jeszcze potrwa?

icgo.pl

08.04.2011 22:01:24

regulamin przeczytaj

Nelight

08.04.2011 22:02:10

ta no niby pisze

08.04.2011 22:02:37

ale czy jest jakis problem że to dłużej trwa

icgo.pl

08.04.2011 22:03:02

do 72h

2.

Nelight

20:05:11

Witam.

W piatek zamowilem u was yang.

Wg.regulaminu przekazanie yang nastepuje po 72h.

Dopiero w NIEDZIELE dostale emiala zwrotnego,

pisze w nim za mam napisac miejsce spotkania z wyprzedzeniem o 24h od dostania emaila.Wlasnie TERAZ mija ten termin a ja wciaz nie dostalem emaila zwrotnego!

Nelight

22:01:14

jestescie czy nie?

cgo.pl

22:28:10

Witam

22:28:13

dostaniesz emaila, jutro

A wiec nie polecam kupowac u nich yang!

Opublikowano

Hehe, ja również nie polecam tego sposobu, przez to oni się wzbogacają, a biedni ludzie tracą.

Ja osobiście nawet nie ryzykuje, bo tym ludziom nie warto ufać.

Lepiej samemu coś osiągnąć, niż łasić się o pomoc im i jeszcze za to im płacić.

Te yangi to jeden wielkie FAKE!, nabijanie ludzi w butelkę. ;)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ja wierzę bo G-Metin to największy portal dzieci i niedorobów

ponieważ kopiują all poradniki z innych for i sprzedają, najczęściej

w tych poradnikach/hakach są takie które już nie działają.

A oni na głupocie człowieka że to kupuje zarabiają.

2ytwto8.pnglogonevrast.png
Opublikowano

G-metin2 to strona wyłudzaczy i fałszerzy. Odradzam jakiegokolwiek kupna na ich portalu. Najlepiej przeczytać regulamin zanim cokolwiek się kupi. Warto zajrzeć na inne fora i poczytać o tej stronce, aby się upewniać.

cvsk.jpg

Opublikowano

@UP

Słownik kup a nie yangi... ;/

A co do tego, to weź przecież przelew żeby Ci kasę oddali. Bo nie czekaj raczej bo tego nigdy nie będzie. Jak nie wpłacą to do sądu i koniec.

Opublikowano

G-metin2 to nacigacze jak tos napisal UP lepiej kupic na allegro jest owiele taniej dostajemy 1kkk za darmo... :P ja juz kiedys u nich kase zmarnowalem powinni zablokowac te strone czy cos

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście sam mam problemy z owym serwisem, jednak nie dotyczy to yang, a pustego konta m2 s1.

Dzisiaj dostałem informacje, że niby zostali oszukani przez osobę dostarczającą im konta :] No nic, 4zł to nie duży wydatek, a z Panami z G-Metin2 nie mam ochoty już dłużej rozmawiać, nie polecam u nich czegokolwiek kupować - Pewnie będą mieli jakieś "problemy i awarie".

Ogólnie nie polecam :]

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie zdecydowałem się pobrać tą paczkę hacków.

W razie jakis pytan dotyczacych jej pisac na GG 28606763

Człowiek boi się inności..

Opublikowano

Hahahahah mamy prawo wycofac sie z transakcj ale kasy w kopercie juz nie odesla? ^^i : D Tacy ludzie powinni ginac razem z Bin-ladenem.

Opublikowano

Taa Ja wyśle im kase A tu po chwili ktoś podał nas do gm i Zbanowali nam konta "BZDURA" Hahahha ^ ^ Wytłuc Takich Tele-Naciągaczy .... Smi3Ch!!

76561198375594763.png

Opublikowano

Powiem tak nigdy nei kupujcie yangów z takich stron jak G-metin.

Najlepiej kupować na Allegro...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Pewnego dnia ktoś się ostro wku.rwi i pojedzie do nich albo zgłosi na policje i cwele będą mieć przechlapane. Niestety taka jest prawda sam zostałem oszukany na 5zl + vat na 100kk yang (w wakacje 2010 była to fortuna ;p) niby nic ale takiego skur.wysy.ństwa jeszcze nie widziałem - sorka za wulgi ale tego się nie da opisać inaczej ;]

Opublikowano

A te ich poradniki, dodatki, pomoce, haki to wszystko z neta biorą.

A ten sposób na hackshield to oni z naszego mpcforum ściągneli, tak samo jak pewnie reaszta haków.

Człowiek boi się inności..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To są złodzieje mi tez to samo pisali ale ja im tego nie podaruje zgłoszę to w odpowiednie miejsce i będą mieli nieprzyjemności :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja zamuwiłem yangi tak z ciekawośći . Zobaczymy co sie wydarzy jak coś , to dam edita.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...