Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 2

azur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, moze mi ktos zapodac linka do diablo 2 byle nie na rapidshare ani innym takim www z limitami!! koniecznie d2 lord of destruction (lod) ! fast pls

Opublikowano

hmm nie wiem czy mozna gdzies sciągnąć ale nawet jeśli można to i tak nie pogadasz bo nie masz cd-keya ...

lepiej sobie idz do sklepu i kup diablo II + LOD za 48 zl (u mnie tyle kosztuje)

Pozdrawiam !

Hmm wiadomo (znany user mpcforum.pl :D)

5497.jpg

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

17952.png

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

- 2988831

Opublikowano

Polecam kupic w Empiku :D Nie warto ściągać d2 lod gdyż żeby grac przez neta potrzeba Orginalnego Cd-key. Diablo zawsze jest stare ale zawsze jare :D

Opublikowano

Używane Cd-key z allegro często zostają dupowane. TZN na tym samym cd-key gra trzecia osoba. Nie polecam kupywać z allegro gdyż też często się zdaża że po 7 dniach od otrzymania cd-key dostaje się bana no i lipa bo komenta wystawiłeś allegrowiczowi a on ci nie odda kasy :D

Opublikowano
Używane Cd-key z allegro często zostają dupowane. TZN na tym samym cd-key gra trzecia osoba. Nie polecam kupywać z allegro gdyż też często się zdaża że po 7 dniach od otrzymania cd-key dostaje się bana no i lipa bo komenta wystawiłeś allegrowiczowi a on ci nie odda kasy :D

CD key jest jednorazowy -,-

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

ja mam do sprzedazy DZIAŁAJĄCY NIE uzywany na nim haxow itp. dupowania CD-KEY DIABLO 2 LORD OF DESTRUCTION i DIABLO 2 ;] chce ktoś kupic?chyba ze wolicie z płytą odrazu ;] tylko od LODA troche porysowana ^^

EDIT: PAPA SMURF mylisz sie na jednym CD keyu jak ktos zna moze ciągnąc ile chce osob ;] tylko ze jedna dostanie sie do Battle neta ;] a reszta dupa w singla albo open moze nawalac a na open sami haxorzy z hero editorami nawalaja d;

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

• Dodaj nową pozycję...