Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Serwer Artofhead Dedyk PL

Only Head Shot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga!!

Zmiana na dedyka Serwer teraz 24/7 zapraszam do gry

Gameplay:

To więc koniec gadania więcej linków:

Forum Serwera:

www.eliteforum.pl

Serwer na domenie:

artofhead.pl

Dostępne są 4 światy Każdy o innej prędkości

Preferowane przeglądarki Do korzystnej gry na serwie:

Mozilla Firefox

Opera

Internet explorer 8

Google Chrome

Kontakt z administratorem/Hosterem serwa:

gg:213477

email:[email protected]

graphic.png

76561198162331360.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja robię na razie aktualizację serwera bd spolszczenie 100% nad którym aktualnie pracuję zostanie dodany system odznak i nowe raporty jak na plemionach polskich pozdrawiam

aktualizacja potrwa z 1 tydzień aż wszystko skończę

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Az tydzien oO Nie lepiej serwer wlaczyc i pracowac na wlaczonym, a pozniej gdy tylko bd wszystko gotowe to wylaczyc wgrac i po sprawie.

Opublikowano

Serwera nie polecam =)... Administracja nic nie odpisuje, nie dodaje zadnych informacji na temat stanu serwera, serwer to nie Dedyk tylko No-Hamachi. Dzis juz serwer byl resetowany jesli sie nie myle 5razy i nadal sa te same bugi(budowa i ataki). Nie wiem czy ta Administracja ma graczy i opinie ich za przeproszeniem w dupie czy jeszcze gdzie indziej.... Ale ja juz napewno tam nie wroce bo nie mam zamiaru zaczynac od nowa 6 raz. Na przyszlosc niech administracja wszystko naprawi i informuje innych o aktualnym stanie serwera.

Opublikowano

@UP

Dostales zgode od producenta na umieszczenie stylu ipb na swoim forum, jesli nie to zaraz to zglosze i bedziesz niezla sumke wplacal jako kaucje.

@Topic

Serwer pojeb*** codziennie reset kont i od nowa trzeba zaczynac, widac ze Admin nic nie potrafi.

Opublikowano

chyba ma pirata.

Serwera nie polecam =)... Administracja nic nie odpisuje, nie dodaje zadnych informacji na temat stanu serwera, serwer to nie Dedyk tylko No-Hamachi. Dzis juz serwer byl resetowany jesli sie nie myle 5razy i nadal sa te same bugi(budowa i ataki). Nie wiem czy ta Administracja ma graczy i opinie ich za przeproszeniem w dupie czy jeszcze gdzie indziej.... Ale ja juz napewno tam nie wroce bo nie mam zamiaru zaczynac od nowa 6 raz. Na przyszlosc niech administracja wszystko naprawi i informuje innych o aktualnym stanie serwera.

Ja posiadam Hamachi , jeśli chcesz zagrać to podam namiary:

Sieć: TribalNormal

Hasło: Bez hasła

Link: http://5.104.163.61/

Nie ma resetów i jest spokojnie może czasami lagi ale da się pograć. Jeśli będzie pełna sieć pisz na PW.

Opublikowano

@UP

Jakie sa godziny otwarcia?

@Topic

Czy kiedys ten serwer bedzie dzialal 2dni bez zadnego resetu kont czy problemow?

Opublikowano

@UP

Jakie sa godziny otwarcia?

@Topic

Czy kiedys ten serwer bedzie dzialal 2dni bez zadnego resetu kont czy problemow?

- Do @UP Poniedziałki to 14-16 lub troche wczesniej

Wtorki to 13-16 lub wcześniej.

Środy to 13-15 lub wcześniej.

Czwartki to tak 17-19

Piątki to 18-19

Soboty - Nieokreślone

Niedziele - Nieokreślone

Opublikowano

@Only Head Shot

Po co oklamujesz ludzi ze 24/7 =) Cala noc byl off do tej pory... ile mam grac 2h dziennie i niby to jest dedyk? Moge sie zalozyc ze na 99% to jest No-Hamachi... Ludzie ten Admin chyba nie wie jak utrzymac serwer, co chwilka off, a co sie wiaze z tym? Cofka i reset kont.

Opublikowano

Serwer jest wyłączony na zawsze, a inaczej mówiąc przechodzimy na serwer Hamachi, gdzie podejdziemy do sprawy ArtOfHead poważnie. Więcej informacji otrzymacie teraz na dniach. Pozdrawiam Soldier4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...