Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam takie pytanie do tych co grają dłużej :D bo ja niestety gram tylko 5 dni :pp

Pytanie brzmi:

Skąd niektórzy ludzie mają po 1000 sztuk 1kkk?? Jeden nawet z allegro mi się chwalił że ma codziennie na każdym servie po 100kkk ??

I jeszcze jedno jak na 13 ninja mam 159 kk to dużo??

Będę nagradzał +sikami ;d.

PS. Ma może ktoś yangi na sell?? Agronas.

Opublikowano

Oni yangi biąrą z botów nie widzisz ile ich chodzi. boty dropio a potema sprzedają i interes się kręci ;)

Mało masz kasy na tej ninja ;)

inut.png

Signature made by daronian

Legenda
Opublikowano

159kk to moim zdaniem mało. Niektórzy yangi kupują na allegro, a inni czekają na boty.

Słyszałem i było to już napisane, że boty rano w shinsoo wywalają eq głównie małże oraz bronie od 30lv.

Tu masz temat.

To jest ukryta treść, proszę

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wystarczy wykupić kod na chińskiego farm bota z itemshops.com on pożera ~50% mniej zasobów niż EM2 i stawiasz z 25 botów (ja jestem w stanie tyle metków bez ścin odpalić) i potem masz kasy w pizdu.

Lub GF/admini tak zarabiają "na boku".

Opublikowano

Yang Sellerzy kupują yangi na specjalnych stronach gdzie 1kkk kosztuje 3zł, a sprzedają za 5-6 zł. I tak w kółko zarabiają, a kasa z tego nieziemska...

200kk na serwerach 1-24 to równowartość około 50 groszy. :-)

Opublikowano

Yang Sellerzy kupują yangi na specjalnych stronach gdzie 1kkk kosztuje 3zł, a sprzedają za 5-6 zł. I tak w kółko zarabiają, a kasa z tego nieziemska...

200kk na serwerach 1-24 to równowartość około 50 groszy. :-)

Jak by odliczyć jeszcze prowizje za sprzedaż to stawka spada 2x.

sellerzy to głównie GM'i którzy chcą się dorobić i chińskie farm boty, które tylko tą kasę farmią.

re-sellerzy to ludzie, którzy kupują yangi od np. gmów czy też metin2.cc hurtowo po czym sprzedają drożej

Ludzie posiadający tyle yangów mogą chociażby wystawić kilkanaście botów i wyfarmić je sobie lada dzień.

@down

Mają specjalne komendy, nie trzeba być czarodziejem ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...