Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie nie grałem nigdy w miencrafta a miałbym taką ochotę.Tylko nasuwa mi się jedno pytanie,która mnie dręczy czy tak gra jest całkowicie płatna czy może darmowa.Słyszałem o jakiś programach,które pozwalają grać za darmo,ale czy to nie jest nie zgodne z prawem.W zasadzie nie ma takiego procedensu w sądownictwie,ale może to iść pod naruszenie praw autorskich,więc co wy o tym sądzicie ?

Opublikowano

Więc żeby grać w tą grę nie trzeba żadnych "wspomagaczy" Po prostu w jakiś sposób wybiera się darmową wersję jeżeli tak to proszę jakiegoś dobrego człowieka o wyjaśnienie całego tego procesu.A jeżeli używa się jakiś programów to także proszę o podstawowe informacje na ich temat.;)

Opublikowano

Ja mam np Bete a brat kupił i serwery prawie niczym się nie różnią Teraz oryginal kosztuje 10$ czy jakoś tak a później 20$ Ale nie jestem pewien

Opublikowano

w classic możesz grać za darmo ale jest do 1 wersja gry i nie rozwija (możesz tylko budować/niszczyć)

wersja beta kosztuje około 10$ i jest ona cały czas aktualizowana (do 11.11.2011 - wyjście oficjalnej pełnej gry) ,

Opublikowano

A wracając do programów umożliwiających grę na becie czy istnieje wogóle taka rzecz ?

możesz sobie ściągnąć pirata ale większość serverów nie będzie ci działać z powodu ze są dla premium

Opublikowano

ogolnie notch uwaza "piracenie" minecrafta jako rozslawianie gry. Co do clienta to tu na mpcforum jest tego duzo lecz zaledwie chyba 3 konkretne.przykladowo ja z redzim wydajemy najbardziej napakawana wersje no ale na lepsze kompy... Tak jak mi ziomek ostatnio wylecial z karta graficzna 128mb i 1gb ramu to no comment.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Ściągnij clienta od menestera gdyż jest dobra. Zresztą client Zkumeku też jest dobry, oba clienty są godne uwagi tylko teraz zależy od gustu :D.

ani2k.gif

Krytykuję Wszystko Co Napotkam.

Zbieram plusy

Jeden Klub, Wiele Marzeń, Miliony Kibiców.

Opublikowano

Z pewnością chodzi o ten :P, ale możesz też grać na cliencie normalnu bez modów, ale te są ciekawsze

jLRw2A6.png