Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strażnicy Teksasu.

mcfejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heeej, witam przeglądających użytkowników, parę normalnych osób i metina, który wlazł do csa. Na początek takie pytanie - Ilu jest adminów na serwerze? 5? 10? Bo ja znam tylko 2ch, którzy się nadają na to miejsce. Reszta chyba nie wie po co go ma, bo i tak cheatera nie potrafią złapać. Za to ich ulubionym zajęciem jest walenie wiadomości na pół ekranu na admin sayu. Regularnie grających znam dwóch - Szwinqel i Mateq. Patrząc na poziom administracji wydaje mi się, że tutaj by bardziej pasował Metin2 mod, a nie ffa. Ogarnijcie normalnych ludzi, bo czasem to po kilku rundach chce się tylko kliknąć disconnect.

No, to teraz czas na mapy. Nie wiem, czy zamiast 4fun w nazwie przez pomyłkę napisaliście ffa, czy może złe pliki wrzuciliście na serwer, ale jak zobaczyłem de_westwood i jego 30 remake'ów to mnie zatkało. Mogę sobie pograć w kasynie na dzikim zachodzie, potem wybrać się na zakupy do de_tesco i na koniec ulepić bałwana na fy_snow. Jeszcze dajmy na te mapy timelimit godzinę bo przecież bałwan ma być ogromny, a do tesco (ew. lidl jak kogoś nie stać) mamy sporo kasy i duży wózek.

Pluginy. Cholera, tu jest nawet nieźle. Spodziewałem się 30 odmian ruletek, 15 modeli admina, 10 noży z super mocami i do tego nowe bronie srające ogniem po bsach. Jedynym wkurzającym pluginem jest stawianie na graczy przy 1v1. Więc pjona, tylko nie zepsujcie tego jakimś anty-raszem czy innymi pierdołami.

Rozumiem, że szanowny pan wyznaczony do opieki nad serwerem brał wszystko pod siebie? Średnio na polskich serwerach mam 60-80 ping, gdzie 80 już na słabszych hostingach. Tutaj mam stałe 100!. Nolags.pl, jakaś nowa firma z Australli? Raczej nie leciał nikt na taniochę bo za taką jakość mają drogo..

No więc, KONIE WIO!

Opublikowano

Nie mam czasu na napierdalanie 24/7.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

@up

Ja nic do niego nie dam, chodzi mi o to - że on po prostu zniechęca ludzi do gry na serwerze... Również go słucham, ale nie podczas gry -.;-

Opublikowano

Esc, player list, zaznaczasz go, mute in game i mute4evah. Fejkzord na czitach? oO Co do map to fakt, lagzów jeszcze nie miałem a ping jak gram mam w okolicach 60ms więc jest ok albo po prostu nie trafiam na wyższy :E

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Esc, player list, zaznaczasz go, mute in game i mute4evah. Fejkzord na czitach? oO Co do map to fakt, lagzów jeszcze nie miałem a ping jak gram mam w okolicach 60ms więc jest ok albo po prostu nie trafiam na wyższy :E

Mapy cs/awp/fy może tylko admin wybrać.

Zaraz ogarnę.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Usuń jeszcze westa, ratsa i inne zbędne, only esl plox?

Mapcycle zaraz podam.

Będą mapy cs i de.

Oczywiście wymieszane.

Mapcycle:

awp_india
awp_india2011
cs_assault
cs_rio
de_kabul
de_airstrip
de_aztec
de_cbble
cs_estate
cs_militia
de_chateau
de_dust
de_dust2
de_dust2_2x2
cs_italy
de_inferno
de_nuke
cs_havana
de_train
cs_office
de_westwood

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

* de_tuscan

* de_chateau

* de_inferno

* cs_office

* de_cbble

* de_prodigy

* de_nuke

* de_aztec

* de_cpl_mill

* de_vertigo

* de_kabul

* de_train

* de_piranesi

* de_dust2

- ESL maps.

Opublikowano

havana na pewno nie jest esl'ową - 2x2 też, tak samo italia. Moglibyśmy już tą militie zostawić. awp_india2011? Syf, rio mogłoby zostać, i koniecznie airstrip wywalić.

Opublikowano

do map cs możesz dodać

cs_deagle5

I w ogóle dodać jakieś małe mapy bo często jest mało osób na serwerze.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Są pluginy, które skracają timelimit na małe mapy i jak jest dużo osób na serwerze, to gramy tylko duże. Przydałoby się.

#up, up, up i jeszcze 10 razy.

Muzykę puszczałem wczoraj - racja. Wtedy, kiedy było 5 osób piszczących do mikrofonu. Na moje jakoś podstawówka. Jakby gadali o csie to ok, ale rozmawianie o pierdołach rozprasza.

Opublikowano

Admini na serwerze nie są ogarnięci. Jest dwóch, no może trzech doświadczonych, reszta to kompletna żenada...

Przykro mi, ale widziałem już dwóch adminów jadących na cheatach i wyzywających porządnych graczy od noobów i haxów...

Opublikowano

Admini na serwerze nie są ogarnięci. Jest dwóch, no może trzech doświadczonych, reszta to kompletna żenada...

Przykro mi, ale widziałem już dwóch adminów jadących na cheatach i wyzywających porządnych graczy od noobów i haxów...

Śmiało, wymień którzy.

Opublikowano

Czy szwingiel taki piękny admin? no nie wiem skoro wchodzi na server afczy pół mapy po chwili wychodzi. Ogólnie nikogo na tym serverze nie widze z adminów.W pierwszy dzień to wszyscy byli ,ale następnego dnia był tylko mateq i ktos tam jeszcze ;f.Czitów od chuja jest a adminów brak.

Opublikowano

Mateq i Seldek to "moja ogarnięta dwójka", ale Seldek rzadko siedzi. Koło godziny 17 masa cheaterów, potem walenie z respa na awp i taka zabawa.

Opublikowano

No to macie wielki problem? Napiszcie do mnie na gadu i wejdę. : 32513906

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...