Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Konczy sie darmowy okres korzystania ze srokinga

mati3464

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie administrator strony na msg poinformował mnie ze niedługo skończy się darmowy okres korzystania ze srokinga. Jednakże szuka osób do rozprowadzania bota i rozsławiania go na polskich forach z racji tego ze jest bardzo dużo liczba polskich userow srokinga. Takie osoby dostana na stronie status VIP oraz dożywotniego darmowego srokinga. Więcej informacji już wkrótce.

Dla niedowiarkow moge przeslac screny z forum sroking.com od admina i log z msg komunikatora.

@down

Cena nie jest jeszcze ustalona ale bedize wynoslia od 2-4$ za 100 kredytow . Trudno okreslic ile będzie 1 kredyt zżerał godzin. Jak admin napisze więcej dam znac.

Admin Cienia
Opublikowano

@grillowany

napisał przecież..

@mati

Jeśli ty chcesz tu go rozprowadzać to nie dzięki ja się sprawuję tu opiekę nad wszystkim a spamu nie potrzeba.

Dział i odpowiednie tematy już powstały.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
No właśnie powpieram D&G bo patrzyłem na główną stronę to tylko pisało o update silka

Zaloze sie ze jakby sie taka informacja pokazała na stronie głównej to takich osób do "pomocy" w sprzedaży było by od groma, ale tak i tak informacja niepotwierdzona.

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

I niby gdzie z nim gadałeś, ja nie widzę takiego użytkownik a ich forum.

Admin Cienia
Opublikowano

Nie rób ze mnie idioty, odpocznij trzy dni bo chyba woda sodowa uderzył ci do głowy.. Nie używam jakiś tureckich komunikatorów w windowsie jakbyś chciał wiedzieć, to takich pierdoł mogę nie wiedzieć, a jeśli gadasz o msn messanger to idź w kibel przy formacie jeśli to cię interesuje.

• Dodaj nową pozycję...