Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Może Się Stać Z Laptopem ?

Hs.

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Siema gram w gre przeglądarkową i chciałem zostawić na niej bota do 8rano co o tym myślicie laptop chodzi od 17 czy wytrwa doo 8rano ? co może się stać ?

Opublikowano

To jest okolo 15h moze cos sie stac:) u mnie wczoraj działał od 15.00 do 0.30 i taki gorąc z niego leciał ze nie dała sie dotknąc... nie polecam ci zostawiac go na tyle godzin

Jak mozesz daj +

Opublikowano

Nic się nie powinno stać. Ja czasami bociłem dużej i nic się nie stało.

BTW:

To zależy od laptopa. Jak masz jakiś badziew to wiele nie pociągnie bo będzie się ostro grzał.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

mój działa po 3-4 dni nim czasem tylko go restartne , chłodzenie niestety zalecane albo lapek koło uchylonego okna

i tak juz ciągnie 2 lata , po zczytaniu danych wyszszło 520 dni w stanie włączenia

80 stopni to u mnie normal bez chłodzenia dodatkowego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Osobiście, swojego laptopa nie wyłączałem od jakiś 2 tygodni i śmiga cały czas, czasami grzeje od niego bardziej niż z grzejnika ale działa, i trzyma się dobrze od ponad dwóch lat :) Jeżeli masz w miare dobrego laptopa to nic Ci się z nim nie stanie .

Dawniej WhiteSTAR1906 ;)

Bywalec
Opublikowano

http://www.komp-net.pl/index.php?mod=shop&display=details&item_id=185

To jest link do mojego laptopa nie jest dobry ale wiecie ja tylko gram w CS i gry przeglądarkowe macie większe podstawy do ocenienia sytuacji co mogło by się stać ?

Opublikowano

w grze przeglądarkowej nic ci się nie stanie a z resztą ustaw w biosie np opcje aby komp się wyłączył przy danej temp

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Ja swojego nie wyłączam już 6 tygodni :D Mam podobne parametry do twojego tylko, że ja używam podstawki chłodzącej.

2rc8k5i.png

Opublikowano

ja zawsze dodatkowo jak ma działac dłużej wyłączam drugi procek na płycie i zmniejszam do minimum taktowanie procesora , albo dobieram jego częstotliwosc dynamicznie w zależności od obciążenia , efakty widać od razu i już się grzeje mniej jak mało używany

zresztą dla przeglądarki i zwykłych programów niema znaczenia czy laptop działa na 2,6 GHz , 2 GHz czy 1,2 GHz bo praktycznie róznicy nie widać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja raz miałem od 21:00 do 16:00 następnego dnia i nic się niestało tylko był trochę ciepły, a akumulator się nie rozładował bo był cały czas podłączony.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Ja mam kompa włączonego czasem tydzień i nic się nie dzieje...

Tyle że mam fajną chłodziarke.

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

Co może mu się stać ?

1) No ktoś może go ukraść jak dla lepszego chłodzenia zostawisz go przy otwartym oknie (nie dotyczy pięter 2+)

2) Jeżeli masz jakieś zwierze czworonożne (kot/pies) to może zostać przez takie zwierze uszkodzone

3) Osoba trzecia może go strącić na podłogę (szczególnie niebezpieczne jeżeli jest chłodzony na otwartym oknie przy piętrze 2+)

4) Złodziej może go strącić

5) Deszcz może go zalać (szczególnie przy otwartym oknie)

:)

Nic się nie stanie. Mamy z kobietą gorsze gówienko. Chodzi po 12 godzin dziennie czasem i jakoś żyje.

f.png

Opublikowano

Nic się nie stanie. Mamy z kobietą gorsze gówienko. Chodzi po 12 godzin dziennie czasem i jakoś żyje.

Dokładnie, mój lapek chodzi prawie non stop i jakoś nie mam z nim problemów ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Powiem tak: polecam przy uchylonym oknie, albo nie powinien dotykać podłoża- powód: Szybciej się nagrzeje a co za tym idzie: zepsuje się :)

A tak wgl. to powinien wytrzymać:)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Bywalec
Opublikowano

Dziękuje za porade lecą dla was plusy pomogliście :) i minusy co niektórzy je zbierają ;p

Opublikowano

Zostaw laptopa gdzie nie jest gorąco i będzie dobrze :P

foorszav.jpg

_________ __________ ___________ ______________

___________ _____________ ________________

Daj + Bądź Fajny ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...