Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pokaz] (Prawie) Aktualny Save Jjayjoker'A

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poczekaj teraz co JJay Wykombinuje, bo widziałeś chyba ostatni odcinek co dodał ;)

I jak teraz będzie budować nową "Wille" to weź się za nią ;)

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Budowniczy
Opublikowano

Jak oglądałeś 50 odc. to widziałeś ;) Koniec 1 sezonu. Buduj nową. A ciekawe - zrobi nowy save czy na tamtym będzie grał?

Opublikowano

nie chce mi się tego niszczyć ;/

ale dobra.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

20110417132803.png

=D

Zaraz wrzucę nowego save'a, z kolejką, którą robiłem... 3 dni ? Sorry, 4 dni, bo wcześniej jeszcze zmianę kierunku jazdy dodałem, między szklaną wieżą a tym torem.

Prowadzi ona do spawna, są 3 stacje postojowe, ale nie musicie wychodzić z wagonika żeby jechać dalej.

Brakuje tylko powrotu, ale widoki są świetne.

Jak skończy się uploadować to dam edita.

#edit.

Proszę:

http://www.megaupload.com/?d=5WBEKC34

Miłej przejażdżki :)

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

Nieeeeeeeeeee... kasuj przypadkiem save, JJay zrobił sobie z nas jaja ;d zrobił back up'a tam gdzie postawił piach, to zaznaczył sobie miejsce gdzie ma wrócić po zniszczeniu swojego domku

a tak w ogóle JAK NACISNĄŁ PRZYCISK TO BY SIĘ OBRÓCIŁ ZOBACZYĆ CZY DOM SIĘ NAPRAWIŁ .

+ dla upka

< rob tak jak bylo w save jjaya, nie zmieniaj >

ps. jjay zmienił się w auto i przywróci na pewno save.

+

Opublikowano

Dam Wam parę informacji :D

Od "Green Station" do Spawnu jedzie się 2 minuty i 30 sekund, czyli niedługo. Dorobiłem również drogę powrotną, jak widzicie pracowałem 4 godziny (non-stop), ale się udało i zaraz zmierzę czas przejazdu (pewnie w dwóch minutach się zmieszczę).

Jutro wrzucę nowego save'a.

#edit.

Tak jak myślałem.

Droga powrotna zajmuje minutę i 50 sekund, maksymalnie 2 min.

Kto chce ze mną pobudować na multiplayerze??

Piszcie na gg 12753084.

Opublikowano

a nie dało by się zrobić na innej stronie uploada ? bo megaupload mi nie działa l.

Jak powstanie nowa wersja (a to niebawem, dzisiaj z drogą powrotną, lub jutro z czymś jeszcze) to dam na kilka różnych hostingów.

Opublikowano

Wiecie co...

już chyba te braki typu hodowli kaktusów czy maszynki do strzał mogę pominąć (mi z inveditorem [tzw. tryb budowniczy . xD] się nie przyda), chcecie, to sami wybudujcie.

Finalna wersja wraz z filmikiem na którym pokażę przejażdżkę moją kolejką którą robiłem 5 dni wyjdzie jutro (oczywiście bez cheatów, będzie to czysty sejf . ).

Następne będę dawał tylko wtedy kiedy JJay coś zbuduje.

Opublikowano

sens tego jest taki że możesz sam sobie pochodzić po mapie i podziwiać samemu prace innych a nie tylko to co jest na filmiku czy na screenie tylko zobaczyć to na żywo(łap +).

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

(nie słucham żadnej muzyki.)

beta-p10.png

BÓG

----|

----v

destro10.png

Opublikowano

Sens tego jest taki, żeby sobie pozwiedzać... + Pobudować gdzieś dalej, bo krajobraz jaki wygenerował JJJ jest piękny. Nie stawiajcie tutaj żadnych teorii. Każdy ściąga po to, po co chce... Nie zabronicie tego ludziom, chcecie budować sami? Budujcie, nie chcecie? - Nie budujcie... Proste. Nara ;**

Opublikowano

Info dla maggota:

Popraw patapona bo jjay juz prawie go skonczyl tylko bron zostala.

a co do reszty:

Save epicki dlugo musiales sie meczyc + czy co tam zbierasz.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Fajnie że zrobiłeś lecz twórzcie sami i to swoje pomysły :P!

Jak pomogłem daj +

Cała filozofia

mca.png

Pomogłem?

Opublikowano

Witam..Rzeczywiście nie ma to sensu ale zobacznie sobie komentarze pod filmikami JJay'a. "DAAJJ SAVEE" , "Blagam daj sejva" Napoczątek film miał mieć przesłanie że coś takiego jest możliwe ale miałem dużo spamu o save więc się złamałem i podałem save, błyskawicznie trafiło to na forum ; D A więc dla mnie to nie ma sensu radze zrobić swój save i na nim grać, ale miałem z tym savem wiele frajdy.

Sam twórca Save-Ciastek2292 Lubię się tym chwalić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...