Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Spolszczyć Klienta Nerdmt2 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Dziś pobieram klienta NerdMt2 i urzytkownik SpermeN ma spolszczonego klienta , lecz ja nie wiem jak go spolszczyć wysłałem Wiadomość do tego uzytkowinika lecz nie odp więc proszę was o pomoc daje + i 5 za pomoc :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

wiem , lecz w tym dziale jest najwiecej uzytkownikow dlatego tu dodałem Prosze nie usuwać z tego działu

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

@ refresh prosze o odp

Opublikowano

Wyślij mi pliki " locale_de " wraz ze skanem. Najlepiej na pw, bo mogę nie zaglądać tutaj :P

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano

Otwórz ich clienta, tam bd mieć foldery, pliczki i inne duperele. Poszukaj pliku locale (nie pamiętam rozszeżenia ale da sie otwierać notepadem i notatnikiem)

Tam będziesz mieć napisane

liczba liczba de

Teraz zmień to

liczba liczba pl

I powinieneś mieć polski język

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@UP THX pomogłeś działa temat do zamknięcia :_)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...