Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mbot Download

-MBot-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja ściągnąłem mbota 1.9 wypakowałem i klikam mbot.exe włącza się, wpisuje nick i hasło, wybieram serwer pl2 i klikam login. wtedy chwile szuka a potem wyskakuje coś takiego: can not find the SID and ID. o co chodzi > dlaczego nie działa ?

Opublikowano

a ja ściągnąłem mbota 1.9 wypakowałem i klikam mbot.exe włącza się, wpisuje nick i hasło, wybieram serwer pl2 i klikam login. wtedy chwile szuka a potem wyskakuje coś takiego: can not find the SID and ID. o co chodzi > dlaczego nie działa ?

masz stara wersje tu jest najnowsza

--> http://depositfiles....files/1tcfb4i8r <--

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

haha a mi nie działa :)

tzn odpalam folder MBot-->Aplikacje Mbot i mam coś takiego "the archive is either in unknown format or damaged"

a Wypakowales?

zbieram -

Opublikowano

Mbot jest thebest :D w ciagu 4 h mam 8 k uri i 500000 k kredytu tylko zazwyczaj lapie mi tylko uri nie wiewm czemu :P sory za blad :P

zbieram -

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam taki problem jak włączał tego bota to polata z 10 min i wyskakuje jakiś błąd bot dalej lata ale nic niezbiera potem włączyłem jeszcze raz i wyskakuje coś sid and id i ten komónikat mam do teraz prosze o pomoc:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...