Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Przenieść Pare Giga Z Dysku D Na Dysk C ?

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie,

Mam windows 7.

NA C : ok 120 mb

NA D : 577 gb z 902 gb

jakis poradnik / download by sie sprzydał , z gory dzieki.

@ down

Ja Pierdole ;(

Opublikowano

Google: "total commander". Tym programem najłatwiej i najszybciej przeniesiesz dane z jednego na drugi dysk.

Nie dane tylko pamięć... Proszę, czytaj uważnie.

Ja to zawsze robię przy formacie.

2rc8k5i.png

Opublikowano

Nie będę robił nowego topica .

Jeżeli mam np na dysku C 50 GB a na dysku D 200 GB to po przez te programy mogę tak jak by odjąć z dysku D i przewalić na C ?

Tzn odejmując 50GB z D na C będę miał 100 a na D 150 ?

9368_gold.png

Opublikowano

nie dane i nie żadną pamięc, on chce po prostu przepartycjonować swój dysk , dodając do C wiecej miejsca z dysku D

programów nie brak , jednak lepiej odciąc z dysku D cześc danych i utworzyc nowy dysk niż brać sie za coś czego się nie potrafi zrobić a tym bardziej tak by nie stracic wszystkiego z dysku

zwiekaszając na C miejsce trzeba zwolnic miejsce na dysku D , potem zmniejszyć partycje rozszerzoną , przesunąć partycje rozszerzoną tak aby wolne miejsce było na poczatku zaraz koło C i rozszerzyć C na maksimum wolnego miejsca

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie dane i nie żadną pamięc, on chce po prostu przepartycjonować swój dysk , dodając do C wiecej miejsca z dysku D

programów nie brak , jednak lepiej odciąc z dysku D cześc danych i utworzyc nowy dysk niż brać sie za coś czego się nie potrafi zrobić a tym bardziej tak by nie stracic wszystkiego z dysku

zwiekaszając na C miejsce trzeba zwolnic miejsce na dysku D , potem zmniejszyć partycje rozszerzoną , przesunąć partycje rozszerzoną tak aby wolne miejsce było na poczatku zaraz koło C i rozszerzyć C na maksimum wolnego miejsca

@UP Pamięć a miejsce na dysku to to samo no człowieku...

@omekpall Tak

2rc8k5i.png

Opublikowano

według tego co mówisz byle głupek pomyśli że pamięć masowa ( dysk tak nazywany jako całe urzadzenie do przechowywania danych ) to to samo co pamięć RAM

to pamięć i tamto pamięć, dla niektórych nie ma znaczenia jednak inna zasada działania i całkiem odmienny element komputera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...