Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Ninja Dagger:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam dla was kolejne pytania , tym razem o ninji dagger. Nigdy nie grałem ninją dagger to może grałem ja pl'u jak mi się nudziło ale 10lv i to było z nudów.. właśnie zaczynam grać na privie , zawsze grałem surą lub wojem. Szamanem nie grałem i jak na razie nie chce grać , kiedyś grałem szamanką siory 78lv i nie chcę znowu próbować.. więc to moje pytania:

1.Czy Ninja Dagger jest dobrą postacią?

2.Czy dobrze się expi , wbiję nią duży lv?

3.Jak w niej się rozdaje staty (nie trzeba na to odpowiadać , bo niektórzy nie wiedzą).

4.W pvp jest chyba dobra nie? bo jak widzę jak te ninje wymiatają czasami..

Proszę o odp. odwdzięczę się plusem ;)

Opublikowano

1. Ninja Dagger , moim zdaniem najlepsza postać do PvP . Do tego na Poli jak masz jelonka +30sr. bossy padają, a w expie sobie poradzisz .

2. Mam ninje 42 na PL'u i wymiatam, biore całego spota na BO , tyle że skille muszą być na m6/m7

3. Wymaksuj HP i ZR a potem siła .

4. W PvP Wymiata . Zasadzka ---> Wir---> Chmurka--->Szybki--->Krycie .

Takim Buildem kosisz i w pvp i w expie .

Liczę na + ;D

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Siemka , mam dla was kolejne pytania , tym razem o ninji dagger. Nigdy nie grałem ninją dagger to może grałem ja pl'u jak mi się nudziło ale 10lv i to było z nudów.. właśnie zaczynam grać na privie , zawsze grałem surą lub wojem. Szamanem nie grałem i jak na razie nie chce grać , kiedyś grałem szamanką siory 78lv i nie chcę znowu próbować.. więc to moje pytania:

1.Czy Ninja Dagger jest dobrą postacią?

2.Czy dobrze się expi , wbiję nią duży lv?

3.Jak w niej się rozdaje staty (nie trzeba na to odpowiadać , bo niektórzy nie wiedzą).

4.W pvp jest chyba dobra nie? bo jak widzę jak te ninje wymiatają czasami..

Proszę o odp. odwdzięczę się plusem ;)

1. Tak jest to dobra postać, lecz dopiero od wysokich skilli, ninja musi być zadbana wojownik poradzi sobie nawet z eq +4 u ninji jest to ok. +7 (oczywiście co nie znaczy że ninja jest gorsza bo może sobie pozwolić na SIMKI +9 a potem skrzydła które są tanie jak barszcz)

2. Teraz trochę się to zmieniło, kiedyś można było na marmurach expić szybciej niż woj teraz jest to za drogie w sumie expimy troche gorzej niż woj i WP ( gdy załatwisz Simki to trochę się to zmienia )

3. Ja bym dawał 1zr:1wit // Edit: Chyba chodzi ci o skille No to Zasadzka->Chmura->Szybki->WIR->krycie

4.Ninja z Chmurą na P zasadzką G1 wirkiem G1 i szybkim G1 (tak chmura najlepszy skill) i ze skrzydłami um ok. 8 % jest prawie nie do pokonania

Mam ninje 79 3xP ogólnie jest świetnie tylko na wyprawach do DT czuję się troche jak 5 koło u wozu (wojowi i WP trochę lepiej to wychodzi)

Edytowane przez kuccaKox

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

1- Ninja dagger jest według mnie najlepsza postacia z posrod wszystkich

2- Grałem nią na pl'u. Wbiłem 75 lvl bez wiekszych problemow ;p

3- 2 zr 1wit pozniej all siła

4- Miałem nie wybonowane eq a kładłem ze skilami na G1 80 lvl'e :)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

1.Czy Ninja Dagger jest dobrą postacią? Tak... Jak się ma dobre bonki to w PvP koksisz...

2.Czy dobrze się expi , wbiję nią duży lv? Jak umiesz expić i wiesz gdzie to tak...

4.W pvp jest chyba dobra nie? bo jak widzę jak te ninje wymiatają czasami.. Patrz na 1.

Nothing to do here.

Opublikowano

Co do pvp to wszystko jest kwestią eq i bonów to samo można powiedzieć o pvm , jeśli masz kase to graj ninja skile dosyć szybko wbijesz.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...